۱۰ روز پیش گیر دادم به شوهرم که من گوشی آیفون میخوام گفت به درد نمیخوره آنتن نداره و کلی از درد سر این گوشی گفت ولی من بی عقل گوش نکردم شایدم لج کردم نمیدونم واقعا چرا اینکارو کردم خلاصه اینکه رفتیم ۱۱۱ میلیون پول بی زبون ریختیم دور از اون روز آنقدر حالم بده اصلا نتونستم با خودم کنار بیام بابت پولش و از همه بدتر بابت اینکه اصلا نتونی با این گوشی راحت کار کنی آنتن که نداره اپل آیدی تا حالا ۲ بار نات اکتیو شده ، خلاصه آینه دق گذاشتم جلوم اصلا دستم بهش نمیزنم واقعا حالمو بد میکنه واقعا اشتباه کردم و نمیدونم چرا خودمو خلاص کنم از این حال بدی 😓😓😓😓😓
هر چه دلم خواست نه آن میشود * هر چه خدا خواست همان میشود
༒I̴̢̨̧̼͖̣͙͚̰̺̒́̀̈́́ ̶̖̜̌̈́̇͑Ạ̸͎͈̝͈̇̐m̷̩̮͖̙̟̱͚͂̋̋ ̶̡͖̲̳̻̯̦́͒̅̈̾͠Ẃ̴̧̢̲̰̄̊́͜h̷̡̡̲̬̲͇̦̍̈́ã̷̰̥̫̫̖̈́ț̸̣̝͒̈́̐͠ ̷͈̲̹͎̪͔͍͇̂̐͑͒̉͝͝I̷͔͂͐̓͝ ̶̢̖̤̗̻̃̐̊ͅA̴̡̜̺̼̯̹̯̖̤̻͌̊̐̀̀̾̅m̵̡̢̰̠͔͎̩͒̔̉̌͗͂͊༒˙کاربری حذف شده---لعنت خدا به من اگه یه بار دیگه چه آفلاین و چه آنلاین بیام به این سایت پر از انرژی منفی____ما اولین نسل فضای مجازی هستیم،که دنیای دیگری را در جهانی متفاوت خلق کردیم.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اگه وضع معمولی دارید درست نبود این مبلغ و بدی، حالا ضرر نکردی، الان که تصویب شده ریجستر میشه قیمت ها رفته بالا، میتونی یه مدت استفاده نکنی، که سلامت باتریش نیاد پایین ریجستریش که قطعی شد گرونتر از قیمت خریدت هم بفروشی