2777
2789
عنوان

بعضیا فک میکنن همین که به بچه غذا و جای خواب بدی کافیه

| مشاهده متن کامل بحث + 132 بازدید | 18 پست
با مقایسه کردن وضعیت تو مثل اونا میشه...؟نه....فقط انرژی خودتو هدر میدی...

دست خودم نیست

از خودم متنفرم از حماقتم از اینکه قبول نشدم از زندگیم خانوادم 

بعضی وقتا حس میکنم خیلی بدشانسم.دوست دارم خلافش بهم ثابت بشه 
دست خودم نیستاز خودم متنفرم از حماقتم از اینکه قبول نشدم از زندگیم خانوادم

بی خیال بابا...تازه اول جوونیته...یه راهی که دوست داری رو پیدا کن و برو تا تهش...آخرش عاشق خودت میشی به خودتم افتخار میکنی❤️

بچه ها منم یه موقعی این بیماری""با دلایل منطقی میشه نظر دیگران رو عوض کرد.""رو داشتم.شفا گرفتم شکر خدا🤲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دست خودم نیستاز خودم متنفرم از حماقتم از اینکه قبول نشدم از زندگیم خانوادم

بی خیال بابا...تازه اول جوونیته...یه راهی که دوست داری رو پیدا کن و برو تا تهش...آخرش عاشق خودت میشی به خودتم افتخار میکنی❤️

بچه ها منم یه موقعی این بیماری""با دلایل منطقی میشه نظر دیگران رو عوض کرد.""رو داشتم.شفا گرفتم شکر خدا🤲

بی خیال بابا...تازه اول جوونیته...یه راهی که دوست داری رو پیدا کن و برو تا تهش...آخرش عاشق خودت میشی ...

اول جوونیم میشد ۴ سال پیش

چیکار کردم خدایی چارسال تو هپروت بودم 

دوست دارم خودمو خفه کنم از عصبانیت نسبت به خودم

بعضی وقتا حس میکنم خیلی بدشانسم.دوست دارم خلافش بهم ثابت بشه