2777
2789
عنوان

غذای کودک دوساله

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 59 پست
چطوری گرفتیش؟

به راحتی🤣 

روز اول ۴ بعدظهر شیر بهش دادم خوابید تا شب فقط باهاش بازی کردم هنوز جدی نشده بودم که بگیرمش....

دیدم داره خوب پیش می‌ره یه چسب زدم به سینه هام ساعت ۱۱ شب گفتم اوخ شده درد دارم و فلان خودش دیگه نزدیکم نشد 

شب که بیدار شد دو بار شو گذاشتم رو پاک خوابید بیارم شیر دادم بهش...دیگه ندادم بهش تا شب دوم...

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

به راحتی🤣 روز اول ۴ بعدظهر شیر بهش دادم خوابید تا شب فقط باهاش بازی کردم هنوز جدی نشده بودم که بگیر ...

منم چسب زدم ی نصف روز میرفت ومیومد نمیخورد ولی خوندم که میگنازنظرروانی برابچه خوب نیست بیخیال شدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به راحتی🤣 روز اول ۴ بعدظهر شیر بهش دادم خوابید تا شب فقط باهاش بازی کردم هنوز جدی نشده بودم که بگیر ...

روز دوم ساعت ۸ بیدار شد 

گفت شیر گفتم اوخ شده صبحانه بهش دادم تا شب سرگرمش کردم تا صبح خوابید فقط وقتی خوابش عمیق بود بهش شیر دادم،دیگه ندادم بهش تا الان که روز چهارمه خودشم میاد یه نگاهی می‌کنه و بوس می‌کنه و می‌ره دیگه عادت کرده...

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

منم چسب زدم ی نصف روز میرفت ومیومد نمیخورد ولی خوندم که میگنازنظرروانی برابچه خوب نیست بیخیال شدم

نه بابا حالا خودمونم همینطور مامانامون چسب زده بودن چی شد......منم گفتم چسب نزنم مامانم و شوهرم گفتن چسب بزن راحت بشید....خدایی خیلی راحت کنار اومد

روز دوم ساعت ۸ بیدار شد گفت شیر گفتم اوخ شده صبحانه بهش دادم تا شب سرگرمش کردم تا صبح خوابید فقط وقت ...

میگن چون دارن شیرمیخورن لاغرمیشن نمیدونم چقدر درسته

میگن چون دارن شیرمیخورن لاغرمیشن نمیدونم چقدر درسته

من از وقتی از شیر گرفتمش خوردنش بهتر شده....

یعنی خودش میگه ناهار چی می‌خوام صبحانه نیمرو درست کن....البته شربت هم میخوره

شربت چی

سه ماه سانستول زینک دادم یه کم بهتر شد

یک ماهی هست ایمیونس میدم خیلی خوب شده 

هم واسه اشتهاست هم تقویت سیستم ایمنی بدن...

بچه هامراقبت دوسالگی دورسرهم گرفتن؟

من هفته ی بعد میبرمش...احتمالا میگیرن

دکترداد؟

نه والا خودم گرفتم براش....

من ی دوره زینک دکترداد بهش دادم همین

خب از داروخانه خودت بخر ضرر که نداره 

ببین بهش میسازه یا نه