2777
2789

بچه ها واقعا دلم پره ک دارم تاپیک میزنم ببخشید هیچکسیو ندارم بهش بگم

من همش توی خونم و حوصله بیرون رفتن ندارم و دوستی هم ندارم مشکلات هم زیاد داشتم و من رو بی رمق کرده از سرطان پدر بگیر تا ترحم بقیه و اینکه یک هفته پیش مچ رلم رو گرفتم ک خیانت کرده و با چن تا در و داف لاس زده و جدا شدیم و خیلی دلم گرفته بود

انقد دلم گرفته بود ک بعد از مدت هاااا رفتم روستا ک حال و هوام عوض بشه و طبیعت ببینم ولی از همون اول دختزخالم ک ۵ سالشه و خیلیییی عاقله و داداشش ک ۸ سالشه جوگیر شدن و هی تیکه مینداختن،ک چرا اومدین اینجا شلوغ شده برید خونه خودتون بخوابید،و چن بارم بهم گفتن زشت💔💔درسته بچه هستن ولی من چون خیلی سرشون میشه و بیشتر از سنشون میفهمن و منم دلم گرفته بود خیلی جدی میگرفتم💔💔هر لحظه خودمو لعنت میکردم ک چرا رفتم مهمونی و روستا ک حالم بدتر بشه و چرا کسیو ندارم ک ازم حمایت کنه وقتی اینا میگن زشت...اینم بگم من سبزه هستم...و بازها بهم گفتن سیاه...اخرش انقد بهم برخورد ک پا شدم بپوشم برم خونمون ک نذاشتن و گفتن اینا بچن،و من چون یه بغض شدید داشتم از بیماری و مشکل خانوادگی و قبرستون بودن خونمون و جدایی از اون و این حرفایی ک شنیدم ک جلوی همه اروم گریه میکردم همه تعجب میکردن میگفتن بسه ولی دست خودم نبودم و دلم ب حال خودم سوخته بود......خدا باعث و بانیشو لعنت کنه ک دشمن شاد شدم با گریه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم یعنی چی بچه بودن! بچه بچه بود، ننه باباش که بچه نبودن، وقتی اونا نزدن تو دهن بچشون خودت زحمتشو میکشیدی

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟/خاطرات عجیبند. 

حق داشتی 

ادم وقتی مشکلات زیاد میشه کنترلش رو از دست میده 

احتمالا مامانشون دعواشون میکنه که اینطور نکنن 

شما هم اگه میبینی  روحیه ات بدتر میشه برگرد خونه

https://survey.porsline.ir/s/qqBFgyz9 خدایا سپردم به خودت غمی را که بی صدا قلبم را میسوزاند.🫠

بمیرم واسه تنهاییت😔

میشه اون بچه هارو بسپری به من؟تا دوتا تربیت شده تحویل پدر و مادرش بدم؟

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

حتما خانواده هاشون گفتن چون رفتار بچه باهات مثل پدر مادرشه یعنی اگه اونا خوبتون بگن اینم خوبتو میگه و..

هر سوالی درمورد پوست دارید بپرسید تا جای که بدونم کمک تون میکنم🩷

قربونت 

عزیزممممم منم حقیقتا تو مرز فروپاشیم 

ولی غلط کردن گفتن زشت دلتو شکوندن 

حق داری ناراحت بشی

خدا لعنت کنه کسایی رو که از بچه فقط زاد و ولدشو بلدن نه تربیتشو 

همونی که خیلی نایسه عمرا سرِ کوچه وایسه ! 🤙😎 درخواست دوستی از طرف مرد پریود شو های سایت =بی آبرو شدنشون توسط اینجانب [دیگه خوددانی]