2777
2789

البته صرفا رو شدن نیستا

میگم شاید لازم داشته باشه یا شاید نداشته باشه

هر چه دلم خواست همان میشودچون از خدای مهربونم میخوام.خدایی ک از رگ گردن نزدیکتره.خدایی ک از پدر و مادر مهربونتره.خدایی ک از همه کس و همه چیز قدرتمندتره

اخرین بار۲۸ شهریور ۵ تومن ریخته ب کارتم

هر چه دلم خواست همان میشودچون از خدای مهربونم میخوام.خدایی ک از رگ گردن نزدیکتره.خدایی ک از پدر و مادر مهربونتره.خدایی ک از همه کس و همه چیز قدرتمندتره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خودت شاغلی؟

نه متاسفانه

من فردا میخام برم بازار پول نیازمه و باهم قهریم 😂ولی قهر نبودیم میگفتم کارتتو بده شاید نیاز شد و بع ...

من برای خودم اصلا دلم نمیاد

بدای پسرم براحتی ازش میگیرم

اگر روت نمیشه یه کاغذ بردار اول خوبیشو بگو بعد بگو از این اخلاق ناراحت میشم که بخوام بهت بگم خودت بریز دیگه بعدش یه خوبی دیگه و محبت بهش بکن بزار جایی که بیرون ببینه مثلا وسط کیف پولی جایی

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم. 
اگر روت نمیشه یه کاغذ بردار اول خوبیشو بگو بعد بگو از این اخلاق ناراحت میشم که بخوام بهت بگم خودت بر ...

نه این روش نمیپسندم

نه این روش نمیپسندم

خوب مستقیم بگو پول لازم دارم دیگه بعد چندسال زندگی مشترک رو نشدن نداره ، منم یوقتایی ملاحظشو میکنم و از پول پس اندازم خرج میکنم ولی بدونم داشته باشه بهش میگم برام پول بریز

خانومایی که قصد کاشت ابرو دارین با ما تماس بگیرین ، بهترین مشاوره برای کاشت مو و ابرو ۰۹۳۰۸۰۲۲۴۲۷ آذر 👑 یکتام 👈  👑دنیام 👉