2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راه حل داشتین به منم بگین

در تاریخ ۹۹/۹/۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد و در تاریخ ۹۹/۹/۲۸ او خیلی پشیمان خواهد شد و برایم‌زاااار خواهد زد ولی من انقدر شاد خواهم بود که اورا ذره ای هم نخواهم‌خواست!

هر شب صورتتو بشور و كرم شب بزن ، يك روز در ميون هم اول ماسك سفيده تخم مرغ بزار بعد ك خشك شدو شستي زرده اشو بزار ، بلك ماسك يا همون ماسك زغال هم بي تاثير نيس 

اغلب مردم فكر ميكنند زندگي ميدان جنگ است، ولي اينطور نيست، زندگي فقط يك بازي ساده است. "فلورانس اسكاول شين"

منم کنار بینیم روگونه هام منفذ داشت,یه مدت اصن به صورتم دست نزدم اصلنا,و کرم زینک اکساید واس یه مشکل دیگه م استفاده میکردم,بعدا متوجه شدم که عه منافذ صورتمم بسیار بسیار کم شده 

من زینک بیست درصد وازلین ایروکس میزدم شب تا صب میموند رو صورتم

منم کنار بینیم روگونه هام منفذ داشت,یه مدت اصن به صورتم دست نزدم اصلنا,و کرم زینک اکساید واس یه مشکل ...

سلام الانم منافذ پوستتون کوچیکه . چه مدت پماد زینک اکساید استفاده کردین؟