دوماهه سر چاقوکشیدن شوهرم و مدام بیرون کردن و فحاشی و دخالت مامانش ازش بی خبرم شکایت کزدم میخام طلاق بگیزم فقط اولش ی بار گف طلاقت میدم اما ی قرونم بهت نمیدم تازه باج هم خاست اما من همه چیمو تجرا گذاشتم جلسه اول طلاق نیمد همشم عکس میذاره ک ینی من خوبم و عین خیالم نیست😔ب نظرتون چرااینجوری میکنه؟اصلا نمیتونم بفهمم چی توسرشه ن میاد طلاق بده ن جلسات میاد ن توافق میکنه وکیلمم گف توافق کن این نمیخادت دیگ اما هیچ خبری ازش نیست دوماهه حتی ی بزرگترم نفرستاده ینی تازه شنیدم کس و کارش خوشحالم شدن از طلاقش ب نظر شما هدفش چیه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ببین موقعی که چاقو کشید یا فحاشی کرد باید زنگ بزنی پلیس یا خودت حتما بعدش برو پلیس برات صورتجلسه کنن اون صورت جلسات تو دادگاه بدردت میخوره الانم به این فکر نکن اون تو فکرش چی میگذره تو سعی کن فقط یه آتو ازش بگیری یه دفعه دیگه بزنتت یا خونه نیاد خرجی نده همه رو صورتجلسه کن زنگ بزن پلیس اینا که باشه اون حتی نیاد دادگاه غیابی حکم طلاقتو صادر میکنن