2777
2789
عنوان

توروخدا بیاین نظر بدین خواهش میکنم

138 بازدید | 36 پست

دوماهه سر چاقوکشیدن شوهرم و مدام بیرون کردن و فحاشی و دخالت مامانش ازش بی خبرم شکایت کزدم میخام طلاق بگیزم فقط اولش ی بار گف طلاقت میدم اما ی قرونم بهت نمیدم تازه باج هم خاست اما من همه چیمو تجرا گذاشتم جلسه اول طلاق نیمد همشم عکس میذاره ک ینی من خوبم و عین خیالم نیست😔ب نظرتون چرااینجوری میکنه؟اصلا نمیتونم بفهمم چی توسرشه ن میاد طلاق بده ن جلسات میاد ن توافق میکنه وکیلمم گف توافق کن این نمیخادت دیگ اما هیچ خبری ازش نیست دوماهه حتی ی بزرگترم نفرستاده ینی تازه شنیدم کس و کارش خوشحالم شدن از طلاقش ب نظر شما هدفش چیه

هدفش ندادن مهریه ست

تمام

می خواد جون به لبت کنه که خسته شی از همه چی بگذری

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین موقعی که چاقو کشید یا فحاشی کرد باید زنگ بزنی پلیس یا خودت حتما بعدش برو پلیس برات صورتجلسه کنن اون صورت جلسات تو دادگاه بدردت میخوره الانم به این فکر نکن اون تو فکرش چی میگذره تو سعی کن فقط یه آتو ازش بگیری یه دفعه دیگه بزنتت یا خونه نیاد خرجی نده همه رو صورتجلسه کن زنگ بزن پلیس اینا که باشه اون حتی نیاد دادگاه غیابی حکم طلاقتو صادر میکنن 

فقط مدرک جمع کن

بهت توصیه میکنم خونتو ترک نکنی بمون اونجا حتی اگه بهت سخت میگذره چون اینجوری عدم تمکین میگیره طلاقت نمیدن

تو سعی کن قانونو جلو بری مطمئن باش نجات پیدا میکنی 

تو این وضعم من جات بودم فکرم مهریه نبود فکرم فقط این بود خودمو نجات بدم

بره گم شه بابا به وقتش به غلط کردن میوفته

اخه عین خیالش نیست هی میره ارایشگاه تیپ میزنه عکس میذاره ک ینی من خوبم و خوشم و ی ورمم نیس

هنو عقدیم عروسی نگردیم از خونه مامانش بیرونم میکرد

دوماهم هست خرجی نداده بم

تو راه خودتو برو کوتاه نیا ببینم چ میکنه فلن ک داره میسوزه بااین کاراش مشخصه

ب نظر من ک نمیسوزه ارایشگاه میره ب خودش میرسه عکس میذاره ک من ینی خوبم و خوشم و خوشحالم 

عین خیالشم نیس دوماهه ولم کرده خرجی نداده راحت کنار مامانش داره زندگی میکنخ

تابلوئهگفته طلاقش بدم راحت شهسرگردونش میزارم نه میرم و نه میام

دوماهه رهام کرده ن خرجی داده ن زنگ ن خبر هیچی فقط ازخودش عکس مبذاره ب خودش میرسه جلسه اول طلاقم نیمد

ینی موافقه طلاقه؟😔هیچ تلاشی نکرد برای زندگیمون

حتی اگه موافق طلاق هم نباشه ، تو نباید با همچین آدمی زندگی تو تباه کنی

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
ببین موقعی که چاقو کشید یا فحاشی کرد باید زنگ بزنی پلیس یا خودت حتما بعدش برو پلیس برات صورتجلسه کنن ...

دارم صورتجلسه

همون شبی ک چاقو کشید رو خانوادم پلیس اومد صورتجلسه نوشت الانم شکایت کیفری کردم ازش دوماهم هست خرجی نداده بهم 

ما عقد هستیم عروسی نکردیم هنوز

ب نظر شما طلاق درسته اراین ادم؟ میترسم پشیمون شم

بهت توصیه میکنم خونتو ترک نکنی بمون اونجا حتی اگه بهت سخت میگذره چون اینجوری عدم تمکین میگیره طلاقت ...

عقدم عزوسی نکردم ک خونه داشته باشم از خونه مامانش بیرونم میکرد دوماهم هست کلا ولم کرده 😔