2777
2789
عنوان

الان معلمم ولی خیلی دودلم

| مشاهده متن کامل بحث + 706 بازدید | 59 پست
خیلی دارم اذیت میشم توقعات اولیا مدیر معاون از بچه های خودم غافل شدم 😔

پارسال معلم بچه ام آخرین سالش بود 

مدیر التماسش می‌کرد که نره 

گفت فقط روزا رو میشمرم فرار کنم 

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

پارسال معلم بچه ام آخرین سالش بود مدیر التماسش می‌کرد که نره گفت فقط روزا رو میشمرم فرار کنم

خیلی سخته بچه های الان هم خیلی غیرقابل کنترلن 

ما را به سخت جانی خود این گمان نبود...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی سخته بچه های الان هم خیلی غیرقابل کنترلن

معلومه داری ب زور سر کلاس میری 

اینجوری استرس ها تو بدن ومغزت جمع میشه 

بعدچندسال خودشو نشون میده

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

یعنی به تعداد ساعت های تدریس حقوق میدن و هر وقت هم نخواستن میگن به سلامت

یعنی آموزش پرورش استخدامتون نکرده مدیر حقوقتونو میده درسته ؟

معلومه داری ب زور سر کلاس میری اینجوری استرس ها تو بدن ومغزت جمع میشه بعدچندسال خودشو نشون میده

دقیقا همینه 

کارای بچه های خودم هست کلاس های مختلف میرن کارای خونه 

میگرن دارم همیشه سرم درد می‌کنه 

نه آموزش پرورش میده ولی تعهدی برای استخداممون نداره

پس بازنشستگی هم ندارید؟

دقیقا همینه کارای بچه های خودم هست کلاس های مختلف میرن کارای خونه میگرن دارم همیشه سرم درد می‌کنه

اگر واقعا احتیاج نداری و بچه هات مهمترن 

ازطرفی هم استخدامتون نمیکنن خوب نرو 

اگر واقعا احتیاج نداری و بچه هات مهمترن ازطرفی هم استخدامتون نمیکنن خوب نرو

می‌دونی مشخص نیست استخدام میکنن یا نه 

شاید یهو یه خبری شد 

از طرفی تحمل این همه سال کار کردن برام سخته تازه سنم هم کم نیست 37 سالمه فکر‌ کن استخدام هم بشم باید تا 67 سالگی کار کنم 😂😐

می‌دونی مشخص نیست استخدام میکنن یا نه شاید یهو یه خبری شد از طرفی تحمل این همه سال کار کردن برام سخت ...

دیگه تصمیم باخودته