2777
2789
عنوان

بیاید بگید عمل میکنید یا نه

50 بازدید | 8 پست

اگه پول عمل بینی قراره دستتون بیاد و بینیتون معمولی باشه

آنچنان نیاز عمل نداشته باشه. ولی اکر عمل کنید خوشگلتر میشه.

آیا عمل میکنید‌؟ یا پول رو نگه می‌دارید پس انداز میکنید 

اینم بگم شوهرم خیانت کرده قبلا. یکم چشم چران هم هست. بدید خودم. البته الان خیلی پشیمونه اینطور ک مشخصه.

بنظرتون چکار کنم میشه خواهرانه راهنماییم کنید‌

برا دل خودم عمل کنم یا پس انداز کنم؟

بینیم قوز خیلی ظریفی داره ک دقیق بشی معلومه‌ صاف و کشیده و بلند هست. هیچ کار زیبایی نکردم تاحالا...

خدا دستمو بگیر💙همیشه باهام باش💚

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتما پس انداز کن برای آینده ت 

با این عمرای کوتاه و پر از رنجی  که داریم

چرا خودمونم بیایم خودمونو 

زجر بدیم زیر تیغ جراحی ببریم خودمونو 

کاشت‌ِناخن‌های‌ِمصنوعی‌ ،نشانه‌زیبایی‌ و جمال  ‌نیستند...بلکه ‌آنها از عدم طهارت‌ وعدم‌نظافتِ‌ صاحبشان‌خبرمی‌دهند🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود 

اگه حالتو خوب میکنه عمل کن

همون میترسم عمل کنم بیشتر حالم بد بشه. نمیدونم متوجه منظورم میشی 

انگار بهونم هست خودمم نمیدونم

حتما پس انداز کن برای آینده ت با این عمرای کوتاه و پر از رنجی که داریم چرا خودمونم بیایم خودمونو زج ...

چقدر قشنگ گفتی....

چقدر قشنگ گفتی....

❤❤❤

کاشت‌ِناخن‌های‌ِمصنوعی‌ ،نشانه‌زیبایی‌ و جمال  ‌نیستند...بلکه ‌آنها از عدم طهارت‌ وعدم‌نظافتِ‌ صاحبشان‌خبرمی‌دهند🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود