2777
2789
عنوان

سوال به نظرتون بده

70 بازدید | 12 پست

دو هفته پیش یه مورد معرفی کرده بودن برام باهاش تلفنی حرف زدم و واقعا به نظرم پرو اومد و رد کردم مثلا اینکه خانواده خودش اومدن منو دیدن و رفتن و خودش نمیخاست بیاد خونمون خانواده منم ببیننش میگفت بریم بیرون باهم صحبت کنیم 😀

یا بعد دوروز صحبت تلفنی و پیامی انتطار پیام صبح بخیر داشت از من و خلاصه جواب نه دادم بهش

الان پشیمون شدم ،بهش پیام بدم و بگم تمایل به ادامه آشنایی دارید زشته؟

دیگه به نظرت پررو اومده کنسل کن

نی نی سایت همه ناشناسن به همین خاطر همه راحت حرف دلشونو می‌زنن سخت نگیرید.           گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قربونت برم🌱♥️😘

انشالله به اونی که میخای برسی

سر قدم تردید نکن من قبلا سر یه چیز مسخره کسی که دوسش داشتمو رد کردم و الان هرکیو میبینم نه تنها خوشم نمیاد بلکه میخام با ماشین از روشون رد شم

وایبی که یه نفر به ادم میده هز هزارتا قد و هیکل مهم تره

انشالله به اونی که میخای برسیسر قدم تردید نکن من قبلا سر یه چیز مسخره کسی که دوسش داشتمو رد کردم و ا ...

خیلی ممنونم

مرسی از راهنماییت

احتیاج داشتم واقعا🙂♥️

واقعا ازت ممنونم

حرفات کاملا درسته 

برات ۵ تا آیت الکرسی میخونم عزیزدلم سر نمازمم دعا میکنم که به اونی ک میخوای برسی مهربون

🙂