2777
2789
عنوان

شما هم همیچین موردی دیدین❓️

99 بازدید | 12 پست

خاله و شوهر خاله ام خیلی آدم بروز و قرتی و اصلا اهل مذهب نیستن.ولی دو تا دخترشون هم نماز میخونن هم محجبه ان.از طرفی دایی و زنداییم که حاجی هستن و خیلی اهل مذهب هستن دخترشون که ۱۲ سالشه به دو تا از بچه کوچک های فامیل تج*وز کرده پسرشون هم که ۱۴ سالشه شیطنت ترین بچه ی فامیله و بیش فعالی داره اونم خیلی زیاد.جدا از این ها هیچکدوم از بچه های داییم به مذهب اهمیت نمیدن.

نتیجه اخلاقیش رو شما بهم بگین و اینکه شما هم همچین موردی دیدین یا نه

جا اینکه رویامو پازل بچینم،ترجیح میدم حقیقتو واضح ببینم⁦;)⁩

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فقط میتونم بگم بچه پاک به دنیا میاد واین پدر ومادرن که با تربیت اگاهانه یا نااگاهانه باعث بدبخت شدن یا خوشبخت شدن فرزندشون میشن

چه بچه پیش فعال باشه وچه نباشه باید درست تربیت بشه 

نمونه مورد اول خودمم😂👍

عالیی😂😂.من نمی‌فهمم که چرا دو تا زوج که جفتشون مذهب و دین براشون مهمه بچه شون اینجوری دین‌زده بشه

فقط میتونم بگم بچه پاک به دنیا میاد واین پدر ومادرن که با تربیت اگاهانه یا نااگاهانه باعث بدبخت شدن ...

یعنی به شیوه تربیت پدر مادر بستگی داره؟

یعنی به شیوه تربیت پدر مادر بستگی داره؟

بله 

کسی که از دین حرف میزنه ولی زندگی دینی نداره و بچش رو تربیت دینی نمیکنه وفقط درکلام روحانیه به درد لای جرز دیوار میخوره البته ببخشید اینو میگم

من دیدم طرف پدرش نبود به خاطر طلب کارا چند سال از خونه دور بود حتی بزرگ شدن پسرش رو ندید ولی زن تنها پسرش رو تربیت کرد ودرنهایت متخصص چشم پزشکی شد

نمونه اول خودمم توی خانواده آزاد بزرگ شدم و مذهبی هستم بله اطرافیان هم دیدم خانواده های مذهبی بچه های غیر مذهبی دارن.

فرقش توی اینه بعضی خانواده های مذهبی اجازه نمیدن بچه شون خودش بره ببینه خدا کیه؟ دین چیه؟ حاضر و آماده همه چی رو جلوی بچه میذارن و گاها اجبار و احساس گناه دادنم قاطیش میکنن تا یه سنی جواب هم میگیرن بعد دیگه بچه شون کاملا از همه چی زده میشه😐

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
نمونه اول خودمم توی خانواده آزاد بزرگ شدم و مذهبی هستم بله اطرافیان هم دیدم خانواده های مذهبی بچه ها ...

درسته دقیقا 

البته بعضی مذهبی ها هستن خواسته و ناخواسته بچه رو به این سمت میکشن ولی خودم واطرافیانم رو میبینم واقعا همشون اینجور نیستن خدارو شکر

درسته دقیقا البته بعضی مذهبی ها هستن خواسته و ناخواسته بچه رو به این سمت میکشن ولی خودم واطرافیانم ر ...

خدا رو شکر آره بعضیا این طوری هستن بعضی خانواده های مذهبی هم بچه های از خودشون مومن تر تربیت میکنن

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
نمونه اول خودمم توی خانواده آزاد بزرگ شدم و مذهبی هستم بله اطرافیان هم دیدم خانواده های مذهبی بچه ها ...

همون اجبار باعث زده شدن میشه