2777
2789
عنوان

نذاشتم مادرم کتکم بزنه

683 بازدید | 48 پست

هفته ی بعد عروسیمه. بعد الان که یه دستبند طلا دارم که بابام خریده سر یه بحث مسخره مامانم گفت نمیدم دستبندو ببری اون ماله منه من النگوی خودمو دادم اونو برات خریدم. منم گفتم مدیونی اگه بدی. بحثمون بالا گرفت هرچی واسه جهازم خریده رو سرم منت زد مثل همیشه بعدم بابام اومد نشست به اون گذاشت روش گفت منم دفاع کردم از خودم گفتم اینطوری نیست حمله کرد روم دست بلند کنه نذاشتم دستشو گرفتم و جیغ زدم دست به من نزن. با این حال بازوم کبود شده و دستمو زخم کرد با ناخناش. بعدم زنگ زد به همسرم گذاشت روش دوباره گفت زنت وحشی شده فلان شده. الانم چپ میره راست میره به بابام میگه خونه رو بزن به نامم فردا اتفاقی برات بیفته این الان دست روم بلند میکنه فردا از خونه بیرونم میکنه. با اینکه من دست روش بلند نکردم فقط از خودم دفاع کردم دستشو گرفتم که بهم نزنه. 26 سالمه ایا درست بود من اجازه بدم که مادرم کتکم بزنه و هیچ کاری نکنم؟ 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چه دوستی خواهر من 

دیگه زنگ به شوهرت زدنش چی بود 

با این شرایط میگفتی دستبندت ارزونی خودت وقتی دیدی این اخلاق داره 

مطمئنی مادر تنی خودته؟زن بابا ها بخدا بهترن حرمت چهار صباح مهمون بودن دختر شوهرشون تو خونه نگه میدارن

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

کار اشتباهیی نکردی از خودت دفاع کردی فقط 

ناراحت نشدی به شوهرت زنگ زد همه چیو گفت؟ 😢

خیلی رفتار بدی داشت مامانت

عاشق فلسفه و طبیعت 📚🌿🦋                                                   میرسد روزی به پایان هر غمی...🕊

ای بابا عزیزم ناراحت شدم نه نباید دست بلندمیکرده اونم رو دختری به سن شما

واقعا بعضی مادرا عجیبن واقعا غمم گرفت مامانم خیلی مظلوم و مهربون بود حیف از دستش دادم همش میگم کاش بد بود یاد بدیاش میافتادم

بنظرم به زبون بگیر بزار ازدوتج‌کنی رفتی خونه خودت رفت و امدو‌محدود کن

کتک  و خونه رو ول کن

چرا به همسرت زنگ زد؟چرا جلوش رو نگرفتی

این مهمتر از کتکه باور کن

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم

اخ از این پدر مادرا روانی 

بی لیاقت های که بچه میارن 

چند روز دیگه رفتی سر خونه زندگی دیگه خونش نیا

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

زیاد سخت نگیر چند روز دیگه به امید خدا میری سر خونه و زندگیت دلت برای این روزا تنگ میشه

اره دلش تنگ میشه😂😂😂دلش تنگ چی بشه عزیزم من میترسم شوهرش بخواد از این شرايط سو استفاده کن

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

چه دوستی خواهر من دیگه زنگ به شوهرت زدنش چی بود با این شرایط میگفتی دستبندت ارزونی خودت وقتی دیدی ای ...

اره مادر خودمه. خیلی زود همه چی بهش برمیخوره و وقتیم ناراحت میشه کنترلی رو خودش نداره. تا بچه بودم جوابشو نمیدادم ولی الان واقعا دیگه نمیتونم تحملش کنم. یه بار جلوی همسایمون ناراحت بود بهم فحش داد منم برگشتم گفتم اینطوری هستی که از دستت فرار میکنم پاشد جلوی اونا دوباره حمله کرد بهم اونا گرفتنش