2777
2789

یعنی خدایا برای این خانواده بس نیست این همه بیماری ! خاله ام با مادرم ، مادر بزرگم ، دایی هام ، الان هم پسر ۱۶ ساله همه درگیر سرطان هستن پسر خالم که هم دیابت داره هم چربی و هم سرطان ! فکر می‌کنی مرد ۴۰ ساله ست !! چرا باید بیایم تو این دنیا با این همه بدبختی ! من حتی به خودمم مشکوکم ولی نمی‌رم دکتر 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید بری دکتر ، بلاخره چون مادر و‌خالتون گرفتن ،،،الهی همگی شفا بگیرن ،شماهم مراقب سلامتیت باش 

و اما هدف از خلقت ما به گفته خدا لقد خلقنا الانسان فی کبد ،من شمارودر سختی و مشقت  آفریدم

توخیانت تنهاچیزی که اهمیت نداره دلیلشه
باید بری دکتر ، بلاخره چون مادر و‌خالتون گرفتن ،،،الهی همگی شفا بگیرن ،شماهم مراقب سلامتیت باش و اما ...

واقعا همه به کنار ولی پسر خالم خیلی کوچیکه هیچی از زندگی نفهمید دو تا دایی هام دقیقا تو ۲۰ سالگی فوت کردن ، مادر بزرگم فوت کرد 

سلام خیلی ناراحت کنندس ــــ حتما برین برای چکاپ و ... ــــ هیچ چیزی بدون حکمت و نتیجه نیست

به هر کی میگم ما هم مبتلا میشیم می‌خنده !‌‌ خب معلومه همه گرفتن پس فردا نوبت ماست این ارثیه ، به شوهرمم که بخوام بگم همه ی دنیا رو خبر می‌کنه