2777
2789
عنوان

رابطه مجازی

67 بازدید | 10 پست

بچه ها من جدیدا با یه شخصی آشنا شدم یک هفتس مجازی، موقعیت اجتماعی ظاهری خوبی داره تصویری رفتیم الان یه دیت گذاشتیم واسه اخرهفته فقط مشکلی که هست من فکرنمیکردم به اینجا برسه موقعیت شغلی و رشتم به‌ش دروغ گفتم بنظرتون قبل دیت بهش بگم  یا همون روز استرس دارم نمیدونم چیکارکنم

مواظب باش دید بعد ی هفته... تو ماشینش نشین ترجیحا خودت برو 

کافه ای جایی برید

دوست من بیچاره ی کارمند همینطوری باهاش قرار گذاشته و برد بهش تجاوز کرد

نگرانم ک گفتم بازم مواظب خودت باش

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمبدپنم.هدفت از دروغ گفتن چی بود؟به نظرم حضوری بگو.

فکرنمیکردم ازش خوشم بیاد اصلا یهویی جواب ایشون دادم، خودمم نمیدونم حالا بنظرت بهش بگم واکنشش چی میتونه باشه؟ 

فکرنمیکردم ازش خوشم بیاد اصلا یهویی جواب ایشون دادم، خودمم نمیدونم حالا بنظرت بهش بگم واکنشش چی میتو ...

بستگی به کاراکترش داره و ابته دروغی که گفتی.خودتو خیلی بالا بردی یا چی؟؟رودرو راختتر میشه سوتفاهمات رو حل کرد

مواظب باش دید بعد ی هفته... تو ماشینش نشین ترجیحا خودت برو کافه ای جایی بریددوست من بیچاره ی کارمند ...

نه اون تهران من یه شهر دیگه، بخاطر این که خانواده سرشناسی دارم توشه مون مجبورشوبم کافه رزرو کنیم واسه اون روز اصلا قرار داخل ماشین نمیکشه😅

بستگی به کاراکترش داره و ابته دروغی که گفتی.خودتو خیلی بالا بردی یا چی؟؟رودرو راختتر میشه سوتفاهمات ...

زیادی بالا نبردم ولی بعد که صحبت کردیم و بیشتر آشنا شدیم متوجه شدم موقعیت اجتماعی ایشون ازمن خیلی بالاتره کلا آدم پخته ای هست قصدش جدیه ولی از واکنشش میترسم

چجوری بهش بگم؟ اخه بعد میترسم فکرکنه راجب بقیه چیزا هم دروغ گفتم بهش درصورتی که اینطور نیست

ببین خنده رو باش و شوخ (نه بیش ازحد)لبخند بزن و اینا.بعد بگو یه موضوعب هست که میخپام بهت بگم و....

و بگو همین به مورد بود دلیلتم یه دلیلی پیدا کن بگو.مهربون و خنده رو باشی اصلا بعید میدونم به دل بگیره.

ببین خنده رو باش و شوخ (نه بیش ازحد)لبخند بزن و اینا.بعد بگو یه موضوعب هست که میخپام بهت بگم و....و ...

مرسی انشالله همینطور باشه که تومیگی ببینیم چی پیش میاد پس فردا