2777
2789

از نظر من بالای ۲۵ 

وقتی که این قابلیت رو در خودت ببینی

که میتونی از پس خودت و زندگی بر بیای و 

بتونی مسولیت های زندگی زناشویی رو بر عهده بگیری 

و همراهی کنی همسرت رو در زندگی

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲

دختر خانم ۲۵به بعد که هم درس و مشقش جمع شده باشه 

هم بالغ شده باشه و از اون احساسات کاذب هیجانی درصد زیادی گذر کرده باشه 

پسر هم ۲۹-۳۰خوبه 

که هم مستقل بشه شاغل بشه معمولا آقایون دیر تر پخته و عاقل میشن از اون گشت و گذرهای که بیشتر بلاتکلیف هستند و قدرت تصمیم گیری ندارند خارج بشند

البته برای همه صدق نمیکنه ولی حد معمولش از نظر من اینه

نه سن کم خوبه که خام باشی نه سن بالا که میل و رغبتت فروکش شده باشه

❤️مادَر❤️๑⁠˙⁠❥⁠˙بَرگِ زَردی با سِماجَت شاخه را چَسبیده بود،دَست های خویش و دامان تواَم آمد به یا⁦๑⁠˙⁠❥د

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر ۳۰ ساله هست ک هنوز ب بلوغ نرسیده توانایی زندگی مشترک رو نداره

دختر ۲۰ ساله هست ک درک زندگی مشترک رو داره

پسر هم درررررکل همشون سن بالا بهتره ...

نگینم یه دختر با اصالتِ شیراز 🌱اگه لطف کردی و برای وصال ما (من و اون ) صلوات فرستادی بگو برات دعا کنم🌼

دیر نیست؟

نه .اصلا.

من ۲۵ازدواج کردم،به نظر خودم عجله کردم!!ده سال پا به پای شوهرم تلاش کردم تا موقعیتمون استیبل شد.اما دوستم ۳۱سالگی ازدواج کرد،شوهرش پولدارم هس.

واسه دختریکه موقعیت شغلی خوبی داره،هرچی دیرتر ازدواج کنه،موقعیت های بهتری واسش پیش میاد

مامانم ۴۳ ازدواج کرد کلا خونوادتا زیر ۳۵ نداشتیم حتی مامان بزرگم ۳۶ سالگی . مزایاش خیلی خوبه نیاز عاطفی واسه بچه کم نمیذارن اصلا هیچ دغدغه ای دیگ ندارن جز بچه مالی تامینن و خیلی چیزای دیگه ... بدیش اینه هیچوقت مامان بزرگ بابابزرگامونو ندیدیم💔