2777
2789

خانما من۲۵ سالمه شوهرمم۲۸

یکسالم هس ازدواج کردیم خلاصه مسافرتامونو رفتیم  دعواهامونو کردیم. خنده هامونم کردیم و همه کارامونم کردیم و مشکل مالیمونم تا اخررسال حل میشه و دیگه فقط ی بچه کم داریم دیگ خودمون حس میکنیم وقتشه بچه بیاد..دیگ اقدام کردیم و دیروز رفتم تحت نظر دکتر باشم

خانمایی ک نوبت بودن همه بهم گفتن عه۲۵ زوووده چ زووود سنی نداری!!!!! بعد ی خانمه همش اصرار داشت که خواهر من  ازتو۳ سال بزرگتره هنوز مجرده و ازدواج نمیکنه .منم گفتم شاید ذرسی میخونه  پرسیدم ازش درس میخونه یا شاغله یا چی؟؟ گفت نه هیچی و خونس!!! اقا خب این ک کاری نداره مشخصه یا خواستگار خوب نداره یا کلا خواستگار ندارع

ی خانم دیگ گفت دخترمن همسن توعه تازه نامزد کرده دوسال دیگ عروسی‌میکنن! خب چ لزومی داره۲ سال بمونه؟؟ خب  مشخصه جهازش تکمیل نیست دیگه ….

خلاصه بهم میخندیدن که ۲۵ سالته بچه براچته؟؟؟!!!!!!

واقعل دلسردم کردن اینا

حس میکنم واقعا کوچیکم و مامان خوبی نشم😑

ایا سنم واسه بچه دارشدن کمه؟؟؟؟؟؟  نظرتون چیه؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه رو تو سن کم باید بیاری هرچی سن بالاتر بره کمتر حوصله بچه رو داری من ۲۵ زایمان کردم .‌ دومی هم ۳۳ سالگی

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
بچه رو تو سن کم باید بیاری هرچی سن بالاتر بره کمتر حوصله بچه رو داری من ۲۵ زایمان کردم .‌ دومی هم ۳۳ ...

وای منم همین نظر دارم اتفاقا من میگم دیرم هست چون دوس دارم با بچم فاصله سنیم زیاد نباشه

من بیست سالگی دخترم دنیا اومد زندگی هرکسی با یکی دیگه فرق داره قرار نیست همه طبق یه قانون خاص ازدواج کنن بچه بیارن یکی دوست داره تو سن بالا بچه بیاره یکی هم مث من دوست داره با بچه اش تفاوت سنی کمی داشته باشه 

نه خوبه من بیست و پنج سالگی بعداز هفت سال بچه آوردم،درس خوندم زبان وفلان

الان میگم کاش مثل دخترعموهام بیست سالگی میاوردم بخدا اونموقع حوصله م زیادتر بود چندسال فقط بار داداشام رو دوشم بود درس و همه چیشون،خب خودم بچه میاوردم بهتر بود که واسم

سنت کم نیست.ولی برنامه ایی برای خودت نداری؟ درسی؟ مهارتی؟ شغلی؟ باشگاهی؟ درآمدی؟

ن بابا درسو که قبل از شوهر کردن خوندم‌ تا لیسانس و‌تموم

شغلم الان نه بچه بیاد بزرگ بشه شاید شهرخودمون بوتیکی بزنم 

باشگاهم خب واسه سرگرمی میرفتم ولی از وقت اقدام دیگ نمیرم😂

وای منم همین نظر دارم اتفاقا من میگم دیرم هست چون دوس دارم با بچم فاصله سنیم زیاد نباشه

چیزی که باعث رابطه خوب والد و فرزندی میشه فاصله سنی نیست مادر و پدر آگاه بودنه که اصول روانشناختی ارتباط با بچه ها توی سنین مختلفو بلد باشن

یکی ممکنه ۴۰ سال با والدینش تفاوت سنی داشته باشه و رابطه شون عالی باشه یکی دیگه ۱۸ سال تفاوت سنی داشته باشن و رابطه داغون اصلا حرف همو نفهمن

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿

ن اتفاقا سنت خیلی خوبه عزیزم اگ ۳۰ سالگی بچه دارم بشی میگن اه چ دیر اوردی اه پیر شدی و فلان و فلان دهن مردم همیشه بازه

🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑 من مو ارزوهام اگ نباشن میمیرم ...دلم بهشون خوشه ک میرسم بهشون