2777
2789
عنوان

خانوما کدوم برند سرخ کن خوبه

127 بازدید | 22 پست

سلام روزتون بخیر

تو رنج ۶ تومن چه سرخ کن بدون روغنی خوبه؟ 

بعضی ها میگن گاسونیک بعضی ها نینجا

شمایی که دارین از چه برندی راضی هستین؟

۹۹/۹۹ درصد کامنت های بنده طنزه،خوشت نمیاد انگشتتو بذار پایین صفحه گوشی و بکشش بالا ..‌.😇

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فیلیپس

قیمت حدودیش رو میدونی؟

۹۹/۹۹ درصد کامنت های بنده طنزه،خوشت نمیاد انگشتتو بذار پایین صفحه گوشی و بکشش بالا ..‌.😇

فقط من خریدم و انداختم گوشه کمد از بس تبلیغ کردن

چرا؟  

زمان پخت اصلا سریع تر از فر نیست  پس مزیتی نسبت به فر نداره

و با اینکه ۸ لیتری گرفتم واسه ما ۴ نفر کوچیکه  مثلا کوکو اینا چند بار باید بگذاری تا کافی باشه یا سیب زمینی 

قبل خرید این چیزا رو توجه کن مثل من پشیمون نشی

۶و ۵۰۰ . ۷ تومنه

تفال ام درحد  همونه؟

می‌خواهید تو سرخ کن با پودر سوخاری و فیله‌ی مرغ و زرده‌ تخم‌مرغ‌های موکت شده، شنسل مرغ درست کنید؟

نه در این حد🤣 واسه سیب زمینی و مرغ وجوجه و... میخوام