2777
2789
عنوان

داروی شپش لطفاکمک کنید

58 بازدید | 10 پست

سلام. خانمادخترم مدرسه رفته شپش زده داروی خوبی که یکبارجواب بده چی خوبه؟ کلاحساسه ازچیزچرب بدش میادونمیشه هم سرشوبادست میزکردنمیزاره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دایلیس گرفتم بایکبارجواب ندادبایددوباربزنی خیلی هم چربه بدش میادنمیزاره

خب دوباربزن توجیهش کن چرب شدن بهترازشپش داشتنه زودترحلش کن بیوفته توخونه وزندگیت مکافات میشه برات

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

خب دوباربزن توجیهش کن چرب شدن بهترازشپش داشتنه زودترحلش کن بیوفته توخونه وزندگیت مکافات میشه برات

وقتی میزنه اینقدرگریه میکنه که نگواگه دوهفته پشت سرهم بزنی خوبه من الان دوهفته گذاشته تازه دیدم بازداره اینقدربدم. میاد😭 قطره های هستن معجزه ویکی دیگه نمیدونم چطورن شمااستفاده نکردین؟ 

وقتی میزنه اینقدرگریه میکنه که نگواگه دوهفته پشت سرهم بزنی خوبه من الان دوهفته گذاشته تازه دیدم بازد ...

کیمیامیگن خوبه دوباره بایدمحلول هااستفاده بشن که تخم هاشم ازبین بره  تمام وسایل روبایدباآب داغ وجدابشوری اونایی که نمیشه شست مثل عروسک و۰۰۰بپیچ تونایلون سرشوگره بزن ۲هفته بمونه بعدش بیاربیرون ضدعفونی کن فرشاروبادرجه آخرجاروبرقی جاروبکش دخترتم بعداستفاده ازمحلول هرروزببرحموم ونرم کننده بزن وموهاشوشونه بکش شونه زدن هم قواعدخودشوداره بزن نت توضیح میده لباساورختخواباشم جداازخودتون بذاریه لیوان سرکه روبایه لیوان آب رقیق کن سرشوبشوروشونه کن هرروزرشکازودترجدامیشم فعلاهمینایادمه موهاشم کوتاه کن

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون