2777
2789

بتای من ۲۱ بوده، رنج مثبت آزمایشگاه ۲۵ هستش 

بی بی چک هام زیر ۲، ۳ دقیقه هاله میندازه 

دکتر گفته هفته دیگه تیتر بتا رو تکرار کنم 

به نظرتون امکان داره باردار باشم ؟

آخرین رابطه ام که حس میکنم همون روزای تخمک گذاریم بوده دو هفته پیش بوده

به موعد چند روز مونده

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من سیکلام تقریبا ۴۵، ۵۰ روزس۵ مهر پریود شدم اگه مثل همیشه باشه همین امروز فردا باید بشم یه هفته اس د ...

خب پس جای امیدی هست ولی خدایی چ خبره ۵۰ روز یکبار😂😂 چندسالته؟تنبلی نداری

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

اره احتمال داره اینک سینه دردداری احتمال رو بالا می‌یاره اما بتای این مدلی نیاز به تکرار آزمایش داره تا ببینی هر چهل و هشت ساعت دوبرابر میشه یانه اگ شد هی تکرار تا وقتی قابل قبول بشه ازنظر دکتر 

عه همسنیم اشکال نداره مهم اینه بتات الان باالاس و بیبیچک مثبت میشه میدونی روژان بگیر بیبیچکش دقیقه

عه همسنیم اشکال نداره مهم اینه بتات الان باالاس و بیبیچک مثبت میشه میدونی روژان بگیر بیبیچکش دقیقه

مدیکور استفاده کردم چندتا 

چشم این سری روژان میگیرم 

به نظرت امیدی هست به بارداری ؟

مدیکور استفاده کردم چندتا چشم این سری روژان میگیرم به نظرت امیدی هست به بارداری ؟

اره بابا خوبه بالای ۱۰ ینی احتمالش زیاده 

شاید زود رفتی یا لقاحت دیر بوده

اره احتمال داره اینک سینه دردداری احتمال رو بالا می‌یاره اما بتای این مدلی نیاز به تکرار آزمایش داره ...

سینه درد رو همیشه قبل پریودی داشتم 

ولی معمولا بعد ۳ ، ۴ روز پریود میشدم 

الان یه هفته دارمش و پریود نشدم 

دردش هم شدید تر از هر دفعه اس 

دکتر برا هفته بعد تکرار آزمایش رو نوشته 

به نظرتون امیدی هست ؟

انشااللهممنونم عزیزم ❤️فقط یه سوال ، پلی کیستیکی به دیر بالا رفتن بتا ربط داره ؟

چون پریود نامنظم داری و دیر به دیر ممکنه تخمک گذاری دیرتر بشه لقاح دیرتر بشه هرچیزی ممکنه عزیزم نمی‌خوام تو دلتو خالی کنم اما این عددا بارداری پوچ هم میشه من خودم پوچ داشتم عددش از ۲۶ بالا نرفت حالا شما تکرار کن ایشالا شما بارداری سالمی داشته باشید