2777
2789
عنوان

عکس کیت تخمک گذاری بیاید یه لحظه

73 بازدید | 10 پست

سلام خوبید ، من تاریخ پریود خیلی مشخصی ندارم معمولا ۳۰ روزه است اما این ماه ۳ روز جا ب جا شد پریودم. دو روز پیش درد تخمک گذاری داشتم کیک تخمک گذاری گرفتم زدم هاله انداخت ،دیروز ترشح داشتم ، الانم مجدد کیت تخمک گذاری زدم ولی دیگه خیلی پررنگ شده....

تنبلی تخمدان هم دارم الان نمیدونم زمان تخمک گذاریه اصلا تخمک آزاد میشه یا برا تنبلیه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی پررنگ شده گلم بدو اقدام کن بدو بدو 😂😂گل من ایشالله این ماه اقدامت نتیجه بده

آخه میگن اونایی که تنبلی تخمدان دارن هم پررنگ نشون میده نمیدونم ، بعدم من سوم پریود شدم الان میشه تخمک گذاریم باشه؟

آخه میگن اونایی که تنبلی تخمدان دارن هم پررنگ نشون میده نمیدونم ، بعدم من سوم پریود شدم الان میشه تخ ...

من تنبلی دارم دوماه کیت زدم هیچوقت پررنگ نسد همش هاله بود 

امکانش هست تایم تخمک گذاریت باشه گلم 

من تنبلی دارم دوماه کیت زدم هیچوقت پررنگ نسد همش هاله بود امکانش هست تایم تخمک گذاریت باشه گلم

یه سوال دیگه ینی امروز باید اقدام کنم؟ یا شب؟

میگن شب سه شنبه خب اقدام از نظر اسلام و اینا خوب نیست😶

یه سوال دیگه ینی امروز باید اقدام کنم؟ یا شب؟میگن شب سه شنبه خب اقدام از نظر اسلام و اینا خوب نیست😶

گلم تا ۲۴ ساعت دیگه نهایت اقدام کن 

در مورد سه شنبه و اینا من خودم مقید به این مسائل نیستم 

اما برام جالب بود و خیلی وقت پیش دنبال این حواب بودم 

باتوجه به مشکلات بارداری زوج ها که الان زیاد شده و فعل بارداری چون خیر هست هروقت تونستین باید اقدام کنید و دیگه به شهادت و ایام غم و نامبارکی فکر نکنید. 

فدات گلم ان‌شالله که این اقدامتون نتیجه بده و ماه دیگه خوش خبر باشی. برای بارداری منم دعا کن

مرسی عزیزدلم ان‌شالله خدا دامن هرکی بچه سالم و صالح میخواد رو سبز کنه دامن من و شما هم همینطور🤲

ان‌شاالله همه به مراد دلشون برسن