2777
2789

پاک میکنیم یکی دوساعت روگاز میزاریم

عالی درمیاد

بعدش نمک میزنیم

سومین کاربریمه اگه نی نی سایت تعلیق نکنه...(بنده اعتقاد به خدای رنگین کمان دارم🌈)#توماج_صالحی #کیان_پیرفلک .......فک کنم از بیوم متوجه دلیل تعلیق شدنم بشین☺️دوستان دعا کنین به خاستم برسم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم شلغمارو که توی ظرف انداختی ی نصف لیوان (نصف استکان نه) اب بریز بزار رو اجاق اول شعلش زیاد باشه تا اب جوش بیاد به محض اینکه جوش اومد درشو چفت ببند شعلشو کم کن ی بیست دیقه ی ربع باشه با چاقو بزن تو شلغم اگه درست شده بود بردار سرد شد بخور

سلام عزیزم شلغمارو که توی ظرف انداختی ی نصف لیوان (نصف استکان نه) اب بریز بزار رو اجاق اول شعلش زیاد ...

ضربه نخوره شلغمات با چاقو پوست نکنی دمشو ی ذره کپتاه کن ولی زیاد نه 

میشورم پوستشو در میارم، خوردش میکنم با شیر یک ساعت میپزم ، مزش عالی میشه، با آب هم بپزی خوب میشه، بعدش با نمک و فلفل نوش جان میکنیم، میتونی تو سوپ هم بریزی، یه روش دیگه هم هست که شکم شلغم رو خالی میکنی و داخلش یه قاشق عسل میریزی، درشو میذاری و میذاری کنار یه شب بمونه، فرداش شلغم آب پس میده تو عسل و یک عصاره عالی میشه که خیلی خاصیت داره

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

مگه میشه

رزی۵۴ | 18 ثانیه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز