2777
2789
عنوان

افسردكي و باردار شدن

154 بازدید | 19 پست

سلام دوستان 

من فك ميكنم افسرده شدم و اضطراب دارم و از طرفي هنوز ٧ ماه شده كه عروسي كردم بِع نظرتون با اين وضع بادار بشم به مشكل بر ميخورم ؟اخه به شوهرم نميتونم بكم منو ببر مشاوره در ضمن حامله هم شدم و سقط شد ميترسم دوباره هم خداي نكرده بشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه نميشه كه تنها برم خب تو شهر غريبم بعدشم به تشخيص خودم اين جوري ميكم . به نظر شما ميشه تو دوران بارداري برم مشاوره ؟؟شما كسي رو ميشناسين تو بارداريش رفته باشه مشاوره ؟

عزيزم اگر افسردگي بعد سقط داشتي ممكنه به خاطر ناراحتي و نگراني بوده كه به مرور زمان اگر محيط شادي داشته باشي از بين ميره اما اگر قبلش داشتي سعي كن اول بفهي كه مشكلت چيه و بعد به دنبال حل كردنش برو

از نظر من اول برو چكاب و دليل سقط رو جويا شو و بعدشم هم سعي كن كلاس ورزش بري و اقدامت رو هم داشته باشي انشاالله كه همه چي خوب پيش ميره

❤خدا جونم لطفا حواست به منو ني ني باشه❤لطفا واسه سلامتي ني ني من صلوات بفرستين🙏🏻

نه مال سقط نيست عزيزم يه علايمي رو دارم مثلا اينكه از ته دل هيج موقع خوشحال نيستم بي حوصله و كم انرزي عدم تمركز  و بعضي وقتام بي دليل اضطراب و ترس ميكيرم