2777
2789
عنوان

خیلی دارم عذاب میکشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1473 بازدید | 30 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زندگی کردن اینجا خیلی عذاب آوره.اونقد بهم سخت میگذره که اگ دخترم.نبود جدا میشدم.سخت تر اینه که از خا ...

عزيزم ادم ينفر رو دوست داشته باشه هر جاي دنيا هم ك بره مهم نيس مهم اينه تو زندگيت رو دوست داري اگه خونه آدم تو بالاشهرم باشه ولي زندگيشو دوس نداشته باشه زندگي براش جهنمه بنظرم تو از اين زاويه نگاه كن ك شوهرت نميتونه دوري شمارو تحمل كنه زياد دوس نداره بري 

بالاخره پس انداز کن بتونی توشهر جایی رو بخری یارهن کنی.اصلا ناراحت نشو پایان شب سیه سپید است یادت نره.موقعیت زندگی تو شیرین و دوست داشتنی بکن رگ خواب همسر تم پیدا کن حرفها و خواسته های دلتو بامحبت ومهربونی بهش بگو😊😊

مشخصه که شوهرت شهربیا نیست

غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .

روستاش سرزنده و آباده یا از این روستاهای کم جمعیت و خلوت؟

روستای دور افتاده.آخه فکرشم نمیکردم بیایم اینجا زندگی کنیم چون همه داداشاش مهندس و نظامی و فرهنمی ان تو شیراز خونه زندگی دارن

چن سال شهر بودیم از بس بهم خیانت کرد و بدهی بالا آورد خوشگذرونی کرد مجبور شدیم بیایم اینجا

شوهرم عرضه نداره الانم هیچی پول نداریم

خانوادشم میگن نمیزاریم برین شهر چون شوهرمو باید کنترلش کنن

راستم میگن جنبه زندگی تو شهر نداره

الانم هیچی پول نداریم.که بخوایم بریم شهر خرجی هم حتی نداریم

خودم یه مقدار آرایشگری بلدم انجام میدم خرجیمو درمیارم