2777
2789

بچه ها بیایید تعریف کنیم دور هم بترسیم

الان خودمم تعریف میکنم

...دارم لاغر میکنم خیلی برام سخته اما چاره ای ندارم شدم ۱۱۰کیلو اگه امضامو دیدی بهم تذکر بده ک حتما باید وزنم و کم کنم مرسی باربی جون💕درحال انجام کارهای مهاجرتی هستم...مقصدآلمان...به انرژی مثبتون نیاز دارم خوشگلای من:)

خیلی داستان های ترسناکی بلدم و حسش نی بگم تو بگو اسی

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خالم‌مریض‌بود‌هر‌دکتری‌میرفت خوب‌نمیشد‌

تا‌سر‌کتاب‌براش‌گرفتن‌گفت‌پا‌داده‌رویه‌بچه‌جن‌اونا‌هم‌ازارش‌دادن😑

⦇میدونی‌رسیدنِ‌کِی‌قشنگه؟ بَعد‌جَنگیدن‌،بعد‌از‌سَختی‌،بَعد‌از‌اشک! اونوقتِ‌که‌از‌ته‌دلت‌میگی‌آخیش‌ارزششو‌داشت اون‌هَمه‌جنگیدن🌿👍⦈ ️    

خالم‌مریض‌بود‌هر‌دکتری‌میرفت خوب‌نمیشد‌تا‌سر‌کتاب‌براش‌گرفتن‌گفت‌پا‌داده‌رویه‌بچه‌جن‌اونا‌هم‌ازارش‌د ...

مریض بود ینی چیش بود ؟

لایک نکنید .توروخدا 

من چند وقت پیش خواب دیدم اما انگار خیلی واقعی بود

خواب دیدم نصفه شبه مامانم جلو در اتاقم لباس مجلسی پوشیده هعی داره راه میره پاشدم بهش گفتم مامان چرا لباس مجلسی پوشیدی فقط نگتم کرد چیزی نگفت

بعد ی دفعه چشمم خورد ب اتاق مامانمینا دیدم مامانم رو تخت پیش بابامه

به اون ادمه ک جلوم بود نگاه کردم گفت اینجوری نبین من همزاد مامانتم

رفت وسط مامان بابام خوابید

هعی میخواستم جیغ بزم ک بیدار شن ببینن اما صدام درنمیومد از خواب پریدم اما خیلی وحشتناک بود

...دارم لاغر میکنم خیلی برام سخته اما چاره ای ندارم شدم ۱۱۰کیلو اگه امضامو دیدی بهم تذکر بده ک حتما باید وزنم و کم کنم مرسی باربی جون💕درحال انجام کارهای مهاجرتی هستم...مقصدآلمان...به انرژی مثبتون نیاز دارم خوشگلای من:)
مریض بود ینی چیش بود ؟

تمام‌بدنش‌‌یهو‌درد‌میکرد‌بعد‌خوب‌میشد‌

⦇میدونی‌رسیدنِ‌کِی‌قشنگه؟ بَعد‌جَنگیدن‌،بعد‌از‌سَختی‌،بَعد‌از‌اشک! اونوقتِ‌که‌از‌ته‌دلت‌میگی‌آخیش‌ارزششو‌داشت اون‌هَمه‌جنگیدن🌿👍⦈ ️    

خونه پدربزرگ من یه بچه جن داشته اسمش کولولو بوده،،،میومده بازی می‌کرده بعد چندساعت مادرش صداش می‌کرد ...

جدی‌میگی🙄

من چند وقت پیش خواب دیدم اما انگار خیلی واقعی بودخواب دیدم نصفه شبه مامانم جلو در اتاقم لباس مجلسی پ ...

همزاد چشم سفید

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍