2777
2789
عنوان

کد بدین طلاجایزه بگیرین

59 بازدید | 4 پست

یکی کد بده من بزنم میلی هدیه بگیریم کسی ازشما طلامیخره ازش 

الحمدالله کما هو اهله....یه صلوات بفرستین برام برا اینکه ب زودی مادربشم .ممنون

milli-wtrwp 

بفرمایید 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

milli-wtrwp بفرمایید

من تازه نصب کردم میشه کمی راهنمایی کنید شما خرید انجام میدین؟؟معتبره؟؟مثلا یک گرم خرید بزنم بعد کجا طلا تحویل بگیرم ؟؟

الحمدالله کما هو اهله....یه صلوات بفرستین برام برا اینکه ب زودی مادربشم .ممنون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تازه نصب کردم میشه کمی راهنمایی کنید شما خرید انجام میدین؟؟معتبره؟؟مثلا یک گرم خرید بزنم بعد کجا ...

من نیم گرم خریدم، یبارم فروش زدم پولش سریع اومد تو کارتم

مشخصه دیگه همه چیش قسمت خرید و فروش داره 

فعلا که راضی‌ام...

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

خرید و فروش رو بزن و بقیه ی مراحل‌شو انجام بده، خیلی راحته