2777
2789
عنوان

مامانا نگران بچمم لطفا بیاین

212 بازدید | 19 پست

بچم دقیقا دیروز هجده ماه تمام شد 

باید واکسن میزدم که نزدم 

الان سه روزه بی اشتها شده به جز شیر خودم لب به هیچی نمیزنه دوست داره بخوره اما نمیتونه داره دندون در میاره اذیته 

تب نداره خداروشکر ولی سه روزه شکمش معذرت میخوام خیلی روون شده 

چکار کنم خوب شه چقدر طول میکشه تا قبل این بچم همه چی میخورد الانم مایل هست به خوردن ولی همین که میبره سمت دهنش انگار میترسه میندازه زمین 

چه راه حلی دارید 

و اینکه آیا شل شدن شکم طبیعیه؟

نکنه ویروس کوفتی گرفته 

ببر دکتر از دکتر سوال کن واکسن بزنی یا نه در مورد بی اشتهایی و اسهال بگو 

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بخاطر دندونشه احتمالا چرا دکتر نمیبریش؟

یه کالژل خریدم میزنم اما بی فایدس 

استا هم میدم ولی باز چیزی نمیخوره 

میدونی اسهال نیست شکمش شل چون به جز شیر هیچی نمیخوره 

یه چیز دیگه هس من ب دخترم دادم خوب شد دونه های اسپند ک از خود گیاهش در میاری خب جوشندم اندازه یک قاشق چای خوری روزی دو سه بار بهش دادم دو روزه خوب شد ولی من یه روز دیگم دادم کلا دیگه برنگشت

ساشه هس .. پودره ... یدونشو با یکی دوقاشق اب قاطی میکنی میدی شکمو جمع میکنه .. روزی یک عدد

اها متوجه شدم 

عزیزم میدونی اسهال نیستا روزی دوبار شکمش کار میکنه اما روون چون فقط شیر خودم رو میخوره یعنی بدم مشکلی نداره 

اها متوجه شدم عزیزم میدونی اسهال نیستا روزی دوبار شکمش کار میکنه اما روون چون فقط شیر خودم رو میخوره ...

خب پس طبیعیه اگه اسهال نیس بهش سویق بده مقوی هس هم یک قاشق هم بخوره کلی انرژی قوت میده ب بچه