2777
2789
عنوان

بی توجهی پارتنر

170 بازدید | 16 پست

باید چیکار کزد؟من یه شیش ماهی کات بودم،برگشتیم دوباره.البته به پیشنهاد من.ولی از اونموقع گذاشتم خودش پیام بده و بگه بریم بیرون.خودم پیشقدم نشدم.اون ولی سرده.مثه گذشته نیست.قبلا خیلی بهم زنگ میزد،گاها۳ساعت حرف میزدیم،همش دلش می‌خواست باهام بیاد بیرون،شب بخیر و صبح بخیر میفرستاد کادو میخرید....الان ولی زنگ نمیزنه نمیگه بریم بیرون اصلا نمیدونم واسه چی قبول کرده پس.و من امشب یه جزوه ازش خواستم گفت بعد باشگاه میفرستم و نفرستاد بعد که پیگیر شدم گفت یادم رفته فردا میدم بهت.و من خیلی ناراحت شدم اینقد سر سری میگیریم و اهمیتی ندارم براش.نه پای رفتن و توان دل کندن دارم نه با این وضعیت حوصله موندن.نمیدوونم چکار کنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سردی افتاده تو رابطتون و رابطه ای ک‌کات بشه و باز برید باهم همینطوریه بیشتر... چون ب‌پیشنهاد توام‌ ب ...

اینی مطمئنم که با کس دیگه نیست

بیشتر داره خودشو با کار و درس و باشگاه سرگرم میکنه شاید

خب اینجور شرایط برا خودت سختر میکنی بنظرم ی چند مدت نباش ببین خودش میاد سمتت ی ن البت میدونم سخت اما ...

دآرم همینکار میکنم و از درون ذوب میشم.فردا میخوام باهاش یه صحبت اساسی کنم.حتی ممکنه عصبانی شم و دعوا کنم باهاش

منم مثل تو فکر میکردم تموم شه نمیتونم و فلان و این حرفا اما ۱۰ روزه تموم کردم راستش حالمم بد نیست اص ...

من بار قبل که تموم کردم خیلی اذیت شدم و با گذشت ۶ماه حتی فراموش نکردم

من بار قبل که تموم کردم خیلی اذیت شدم و با گذشت ۶ماه حتی فراموش نکردم

منم بار اول که رفتم فراموش نکرده بودم اما شکر خدا سری دوم قشنگ نابودم کرد دستش درد نکنه فهمیدم لیاقت صبر کردن منو نداشت