2777
2789

(حالت خوب میشه تا ته بخون) 

امتحان فیزیک نهایی داشتم چون قبلش زیستو خراب کردم 

صبحش استرس گرفتم نزدیک ظهر 

سرم لازم بودم 

خدا شاهده اوقدر دستام میلرزید که نگو

رنگم شده بود سفیددد 

اومدم به خدا التماس که کمک کن و اینا 

اومدم اینجا تاپیک زدم کلی کمکم کردید دمتون گرم

برای همه تون ارزوی موفقیت دارم 

18.75 شدم اون موقع و الان میگم دم خدا گرم :)) 

.. 💜🫰🏻 مومن کیدرامرم 😎... این کاربر نتونست دل از نی نی سایت بکنه.. با این که دلشو شکستن! 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم یبار ی ساعت مونده ب امتحانم تب و لرز شدید گرفتم و شکم درد امونمو برید اصلا هم استرس نداشتم چون میدونستم کم کمش ۱۸ میشم یهو نمی‌دونم چم شد اونجوری شدم داشتن میبردنم بیمارستان زیر بار نرفتم رفتم سر جلسه امتحان همینکه رفتم دانشگاه چند دیقه قبل امتحان یهو دردم خوابید انگار ن انگار ی ساعت پیش درد در حد زایمان داشتم

منم یبار ی ساعت مونده ب امتحانم تب و لرز شدید گرفتم و شکم درد امونمو برید اصلا هم استرس نداشتم چون م ...

قربون خدا برم که همه بندگانش رو دوست داره 💜

مرسی از خاطره خوبت گلم 🙏

.. 💜🫰🏻 مومن کیدرامرم 😎... این کاربر نتونست دل از نی نی سایت بکنه.. با این که دلشو شکستن! 
چرا؟مگه ارزش داره ؟به خدا که نداره عزیزم

نه منظورم این بود که حرفت حقه 

من کاش زودتر میفهمیدم