2777
2789
عنوان

بنظرتون من کار اشتباهی کردم

107 بازدید | 5 پست

مامان سر یه مسئله خیلی ناچیز و بی اهمیت منو نفرین کرد، خیلی ناراحت شدم اما خودمو کنترل کردم چیزی نگفتم ( فقط گریه کردم)

بعد سر جریانی که من کوچکترین تقصیری نداشتم منو نفرین کرد، درمورد چیزی که روش حساسم

نفرین مامانم منو بشدت بهم میریزه یعنی دیوونه میشم

منم دیگه دیوونه شدم مامانمو زدم، انقدر جیغ کشیدم از گلوم خون میومد، انقدر موهامو کشیدم😆تو اتاقم وسایلامو پرت کردم دستم نمیدونم کجا خورده از چند جا کبود شده

واقعا من با نفرین بشدت بهم میریزم طوری که میگم کاش از اول وجود نداشتم تا نفرینای مامانمو نشونم

بجای اینکه دعای خیر بشنوم، سر موضوعی که هیچ تقصیری ندارم و روش حساسم منو نفرین میکنه

مامانم عادت کرده کلا، بعد اومده میگه من که چیزی نگفتم

😐😐😐😐🙄🙄🙄🙄 

یه دکتر برو عزیزم اعصابت داغونه

ادما روی خیلی چیزا حساسن.  دلیل نمیشه بخاطرش یکس رو بزننو اینقدر جیغ بزنن خون بیاذ ازگلوشون و وسایلشون رو پرت کنن 

حتما با مشاور صحبت کن بعدا تو زندگیت به مشکل میخوری 

😐😐😐😐🙄🙄🙄🙄 یه دکتر برو عزیزم اعصابت داغونهادما روی خیلی چیزا حساسن. دلیل نمیشه بخاطرش یکس رو ...

جدی؟🤔

دست خودم نیست اون لحظه نمیتونم درست فکر کنم، حتی چشام درست نمیبینه

شما عصبانی بشین چیکار میکنین پس؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدی؟🤔دست خودم نیست اون لحظه نمیتونم درست فکر کنم، حتی چشام درست نمیبینهشما عصبانی بشین چیکار میکنین ...

من سریع یک لیوان آب سرد میخورم.  سکوت میکنم و میرم یکجای دیگه مثلا اشپزخونه باشم میرم توی هال قدم میزنمو نفس عمیق میکشم.  حتی بدترین اتفاقات هم بیفته اگر آرامش نداشته باشم نمیتونم مدیریت بحران انجام بدم. 

وقتی چنین چیزی دست خودت نیست یعنی یکی باید بهت کمک کنه. فردا وارد اجتماعات بزرگتر میشی یکبار چنین رفتاری از خودت نشون بدی برای همیشه برچسب میخوریو تنها میشی.  همه مثل مامانت نیستن بیان بگن حالا منکه چیزی نگفتم 

البته مامانتم بهتره بامشاور صحبت کنه.  نفرین کردن بچه هم کار نرمالی نیست