2777
2789
عنوان

چقد انرژی منفی تو نی نی سایت هست

130 بازدید | 14 پست

سلام حقیقتش من نی نی سایتو ب عنوان درس عبرت میگیرم هروقت دلم میگیره میام اینجا و ی چیزایی میبینم میخونم میزنم تو سره خودم میگم روزی هزار بار خدارو شکر کن بخاطر زندگیت کاش بجای انرژی منفی غیبتو بدبختی یکمم از خوشیامون بگیم نامردیه اگ بگیم تو زندگی خوشی نداشتیم

هییی خواهر جدی نگیر 😂👍همه خرغصه شدیم 

خستم ب اندازه تموم نفس هام خستم💔                                                                                                 این موهای سفیدمونم بخاطر هزارتا بغض و دردیه که تو قلبمونه ..💫🖤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نباید تاثیر بگیری از اینجا خیلی تاثیرات بد میزاره واقعا بد بین میشی

من که فقط صرفا بیکارم میام ولی دیشب واسه زندگی یه بنده خدایی خون گریه کردم :)

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ  🤍 ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ

تازه تاپیک زدم تاپیک اخرم قفله برو بخون وایب خوبی داره

من گره میزنم رشته امیدم را به خدایی که هیچ گاه رهایم نمی کند🦋یه دختر ۲۶ ساله معلم که عاشق کتاب خوندنم و فیلم دیدن🌻ای کوروش ای فرخ ایران من ز تو زاده شد نام ایران من💚🤍❤️لازم نیست برای بزرگ کردن یک زن آن ره به یک مرد تشبیه کرد،او به سادگی یک زن است همینقدر با شکوه🫶🏻پروردگار من سایه پدر و مادران تمام دنیا را بر سر فرزندانشان نگه دار🍀و من با خدایم آزادانه حرف میزنم بدون هیچ مانعی حرف دلم را به سادگی با او می گویم من اینگونه به خدایم نزدیک تر میشوم🌿چه بر سر ایرانم آمده...🖤

خوشیا رو میشه تو واقعیت گفت این غمه که نمیشه به راحتی ابرازش کرد اینجا میشه ناشناس سوال پرسید یا درددل کرد اگر انرژی منفی میگیری نیا خب برو اینستا دلقک خونه بخند 

😂😂😂😂

ولا تو هواست ب خودت باشه خرغصه نشی😂😂

خستم ب اندازه تموم نفس هام خستم💔                                                                                                 این موهای سفیدمونم بخاطر هزارتا بغض و دردیه که تو قلبمونه ..💫🖤

خوشیا رو میشه تو واقعیت گفت این غمه که نمیشه به راحتی ابرازش کرد اینجا میشه ناشناس سوال پرسید یا درد ...

عزیزم من اینستا ندارم بعدش من طرفو دیدم میگ امشب با شوهرم دعوام شد میخوام خودکشی کنم فلان کنم بهمان کنم خوب چرا وقتی میری رستوران یا برات گل میخره نمیایی بگی

مدیر سایت فکرش هم نمی‌کرد اینجا بشه محفل ناله ، نفرین و بدبختی !  اینجور تاپیکها مشتریش هم زیاد حتی اگه سرکاری باشه 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

عزیزم من اینستا ندارم بعدش من طرفو دیدم میگ امشب با شوهرم دعوام شد میخوام خودکشی کنم فلان کنم بهمان ...

خودم وقتی حالم خوبه خوشحالم نمیام سراغ مجازی ولی وقتی دلم گرفته ممیتونم به کسی بگم بار ها شده اوندم اینجا حرف زدم یکم اروم شدم واقعا خیلیا هم اینجورین

ن میام خیلی ب زندگیم امیدوار میشم حالا نمیدونم بعضی تاپیکا فیک یا نه ولی واقعا نداریم

چمیدونم بقران انگان ب کل زن های دنیا دارن خیانت میکنن ولا همش تو سایت حرف از خیانت طلاق 😂👍

حس ششمی خدا خیرت بده، میشه لطفا بگی خیلی مهمه. 

رضا و نوشین چه رابطه ای با هم داشتند: رابطه کاری؟ صیغه؟ هر دو یعنی هم کاری هم صیغه؟

الان چند روزی هست بین شون جنگ شده. جنگ تقریبا سر چی بوده؟

الان رابطه شون چجوریه؟

درد ما جز به ظهور او مداوا نشود...
حس ششمی خدا خیرت بده، میشه لطفا بگی خیلی مهمه. رضا و نوشین چه رابطه ای با هم داشتند: رابطه کاری؟ صیغ ...

عزیزم رابطسون کاریه خیلی ب هم اعتماد ندارن الان 

حس میکنم دختره زیراب زده پسره هم خیلی کفریه