2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۰ ملیون

ببین تو این رنگ قیمت بهت ین گوشی رو گرفتی خیچ مشکلی نداره اگه نورش تا اخر بوده باهاش بازی یا دوربین استفاده کردی طبیعیه

دردیـــست به جـانـم ولـی نـیست طبـیبـی♡ پنــهان شده در خــنده ی مـن بغــض عجـیبـی♡️ 🥀

نه دوست عزیز ۸ ساعت باتری رو داغون میکنه عجیبه که میگید ۸ ساعت باتری موندگار میشه کی همچین خرفی زده

دوست داداشم چهارماه پیش ازش گوشی گرفتم اون گفت بار اول برا 8ساعت رو‌حالت پرواز شارژ شع 

دوست داداشم چهارماه پیش ازش گوشی گرفتم اون گفت بار اول برا 8ساعت رو‌حالت پرواز شارژ شع

اشتباهه

باتری نیکل کادمیومی نیست که ۸ ساعت شارژ بخواد

باتری های لیتیوم یونی نباید بالای ۸۰ درصد برسن چه برسه ۸ ساعت توی شارژ باشه

سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم
مارک شیائمی که خوبه نه من میگم شاید خرابه زود خراب میشه

خیلی عالیه اره شیایومی خوبه .دوباره شارژ کن ۱۰۰ که شد استفاده کن ببین چقدر زمان میبره تا بسه ۲۰ درصد

دردیـــست به جـانـم ولـی نـیست طبـیبـی♡ پنــهان شده در خــنده ی مـن بغــض عجـیبـی♡️ 🥀

اشتباههباتری نیکل کادمیومی نیست که ۸ ساعت شارژ بخوادباتری های لیتیوم یونی نباید بالای ۸۰ درصد برسن چ ...

اپنم گفت بار اول فقط انقد شارژ شع بعد دیگه زیر 20و بالای 80نشع