2777
2789
عنوان

میخام هر ماه برم مشهد

110 بازدید | 11 پست

سخت مریضم و توانایی کار کردن ندارم به خاطر بیماری ام خیلی زجر می کشم دست توسل زدم به دامان امام رضا از راه دور بیش از یک ساله اما جوابی نگرفتم به دلم افتاده باید برم خود حرم منتها زیاد باید برم مثلا ماهی یه بار اما پول ندارم خیریه یا فرد خیری رو می شناسین که به من کمک کنه و خودش برام بلیط بگیره و هزینه اسکانم رو بده ممنون  میشم 

خداوند می فرماید من نزد دل های شکسته و قبرهای کهنه ام 

بلیط اطلاع ندارم ولی داخل حرم خودش با کارت ملی میتونید شب بخوابید 

نی نی سایت همه ناشناسن به همین خاطر همه راحت حرف دلشونو می‌زنن سخت نگیرید.           گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه بار برو تو خود حرم هم برو با کارت ملی سه شب میتونی بخوابی از همون اطرافم ساندویچ بگیر بخور پول رف ...

اینو میدونم من هر ماه میخام برم 

اینو میدونم من هر ماه میخام برم

خب دیگه وقتی هرماه شرایط نداری عزیزم چه اجباریه؟ 

یک نظر یا چله راحتر و ارزونتر انجام بده 

یک بار برو پیشه اقا 

پیامتو نمیخونم تا چشمت دربیاد😛

خب دیگه وقتی هرماه شرایط نداری عزیزم چه اجباریه؟ یک نظر یا چله راحتر و ارزونتر انجام بده یک بار برو ...

این قدر نمک رو زخم من نپاشین چیزی نمی دونین حرفی نزنین 

این قدر نمک رو زخم من نپاشین چیزی نمی دونین حرفی نزنین

چه نمکی اخه میگم کاری بکن که در توانته 

دارم به عنوان یه انسان سعی میکنم کمکت کنم یه راهکار پیدا کنی عزیزم چقدر قدر نشناسی 

برو هرکار دوست داری بکن

پیامتو نمیخونم تا چشمت دربیاد😛