2777
2789

توی ی جمع تقریبا چهل نفره که غریبه هم هست توش

بچه شما هم عادت داره زیاد از بقیه سوال میکنه و زود جور میشه باهاشون و اجتماعی هس و شما خوشتون نمیاد و از قبل به بچه تذکر دادید ک زیاد وسط نباش و جلب توجه نکن ...

خواهرشوهر بزرگ و کوچیکم هی ب بچم یه جمله ای رو میگن ک تکرار کنه.من گفتم نگو بهش زشته.بدون توجه به حرفم کار خودشو کرد و توی گوشش گفت

چیزی نگفتم ولی ناراحت شدم

یا مثلا بگم بچه رو فلان جا نبرید از عمد میبرنش

اینم بگم ادم حسودی نیستم ک دورش کنم ازشون یا بخام گیر بدم پیششون ک هست کلا کاریش ندارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به بچه یاد میدم داد بزنه وای عمه چقدر بی ادبی درگوشی حرف زدن کار زشتیه! حرفای بد نزن میری جهنما😂

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

بچه چند سالشه اگر زیر ۶ سال هست که اصلا نمیتونی توجیحش کنی چون طوطی وار اون کارا میکنه اگر منظورت حرف زشت و اینا هست که قطعا حساس شو همون لحظه بگو اینکار درست نیست ولی اگر حرف معمولی بهش میگن بگو عیب نداره . کلا هر چی رو حساس بشی اونا بدتر انجام میدن پس بهتره بروز ندی بعد شیش سال با بچه بهتر میشه هماهنگ شد و توجیهش کرد که یه کارایی رو نکنه 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

من خانواده همسرم میدونن چیا خط قرمزمه باب همین بچه بخواد جایی بره باهاشون یا چیز خاصی بدن بخوره یا گوشی بدن بازی کنه قبلش میگن از مامانت اجازه بگیر

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
من خانواده همسرم میدونن چیا خط قرمزمه باب همین بچه بخواد جایی بره باهاشون یا چیز خاصی بدن بخوره یا گ ...

اینا اجازه نمیگیرن

اصرار میکنن بچه رو تحریک میکنن ک گریه کنه و من مجبور بشم کوتاه بیام

اینا اجازه نمیگیرناصرار میکنن بچه رو تحریک میکنن ک گریه کنه و من مجبور بشم کوتاه بیام

عزیزم یه بار جدی صحبت کن و بهشون بگو ۴چوب هات رو باید رعایت کنن

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم