پصرم ۲۲ ماهشه جدیدا اینجوری شده قبلا کهیرنمیزد شامپوی سروبدنش همونیه ک ازنوزادی استفاده میکنه نمیدونم چرا کهیرمیزنه اوایل نمیفهمیدم بخاطر حمومه امروز دیگ مطمئن شدم هرسر ی میبرم حموم اینجوری میشه یعنی ممکنه یهو حساسیت پیدا کرده باش ب شامپوها یا حتی اب؟راستش مثل کهیرم نیست بیشتر شبیه بچه هایی هستن ک شهردنیا اومدن ووقتی میرن روستا بدنشون دون دون قرمز میزنه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چ ربطی ب شهر و روستا داشت؟؟؟حساسیت ب آب نداره یا ب لباس حساسیت داره یا با کیسه لیف و این چیزا یا هم ...
شمانشنیدی ولی هستن اطرافیان من ک وقتی توی شهر منظورم یه استان دیگس دنیا میان وقتی میرن روستا نسبت ب اب وهوای اون روستا واکنش نشون میدن و کهیرمیزن..پسرم خواهر زادم بچه خواهرشوهرم وحتی چنتا ازهمسایه هامون ک روستاشون باما یکی نیست.من ازنوزادیش ازهمون لیف همون شامپوها استفاده میکنم عوضش نکردم نمیدونم دیگ چیکارکنم