2777
2789
عنوان

حمام وکهیر

100 بازدید | 6 پست

پصرم ۲۲ ماهشه جدیدا اینجوری شده قبلا کهیرنمیزد شامپوی سروبدنش همونیه ک ازنوزادی استفاده میکنه نمیدونم چرا کهیرمیزنه اوایل نمیفهمیدم بخاطر حمومه امروز دیگ مطمئن شدم هرسر ی میبرم حموم اینجوری میشه یعنی ممکنه یهو حساسیت پیدا کرده باش ب شامپوها یا حتی اب؟راستش مثل کهیرم نیست بیشتر شبیه بچه هایی هستن ک شهردنیا اومدن ووقتی میرن روستا بدنشون دون دون قرمز میزنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چ ربطی ب شهر و روستا داشت؟؟؟

حساسیت ب آب نداره 

یا ب لباس حساسیت داره یا با کیسه لیف و این چیزا یا هم شامپو و در اخر میتونه ب خوراکی هم باشه

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

من وقتی گرمی میخورم کهیر میزنم و بادمجون سعی کن گرمی ندی بهش اگه شیرم میخوره که خودت گرمی و فلفل نخو ...

ن گرمی نمیخوره ..اخه مشکل حمومه..وقتی میبرم حموم اینجوری میشه فقط امتحان کردم الان نزدیک یه هفته بود نبردمش حموم همین ک بردمش دوباره کهیرزد

چ ربطی ب شهر و روستا داشت؟؟؟حساسیت ب آب نداره یا ب لباس حساسیت داره یا با کیسه لیف و این چیزا یا هم ...

شمانشنیدی ولی هستن اطرافیان من ک وقتی توی شهر منظورم یه استان دیگس دنیا میان وقتی میرن روستا نسبت ب اب وهوای اون روستا واکنش نشون میدن و کهیرمیزن..پسرم خواهر زادم بچه خواهرشوهرم وحتی چنتا ازهمسایه هامون ک روستاشون باما یکی نیست.من ازنوزادیش ازهمون لیف همون شامپوها استفاده میکنم عوضش نکردم نمیدونم دیگ چیکارکنم