2777
2789
عنوان

دلیل زن داداشم برای طلاق

1058 بازدید | 70 پست

اول بگم واقعا نه می‌خوام از برادرم دفاع کنم نه از خانمش ...اما داداشم شغل و در آمدش خوبه ...از نظر مالی کم نمیذاشت برای خانمش ...اهل رفیق و خدایی نکرده خیانت اصلا ....بد دل نبود اصلا ...فوق العاده صبور ...منتها یه کم سرد مزاج هست ...کلا درون گراست...حالا بعد شش سال همسرش گزارش داده به ما که اعتیاد به قرص متادون داره و دوزش بالاست و هر کاری کرده ترکش بده و کلینیک بردتش ترک نکرده ...میگه این اعتیاد باعث میشه همش برادرم بخوابه و حسی نداشته باشه و. خیلی داره اضافه وزن پیدا می‌کنه ...می‌گه سر این موضوع دارم جدا میشم ...همسرش خانم خوبی بود من خیلی دوسش داشتم ...هر چقدر هم اصرار کردن پدر مادرم قبول نمیکنه برگرده ...از طرفی مادرش به مادرم گفته شما رو حلال نمی‌کنیم و ازتون نمی‌گذاریم !! آخه برادر من اگه آسیبی هم زده به خودش زده نه دختر اونا ...شما بودید سر این موضوع جدا میشدید؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب مسلما بی دلیل نیس جداییش 

اما اینکه میگی ب خودش کرده هرکاری کرده اول اره ب خودش کرده ولی تو زندگی زن و شوهر آسیب‌ها و شکست ها سختی ها خوشی ها همرو با هم متحمل میشن و نمیشه جداشون کرد هر آسیبی ک برادرتون ب خودش میزنه به اونم میزنه عزیزم اونم با هزار ارزو اومده زندگی کنه