2777
2789

عزیزان کمکم کنین هر روز یک مشکلی پیدا میکنم بخدا دیگه کم آوردم اما باز هم میگم الله کریم و ارحم الراحمین هست و حتما حکمت و مصلحتی داره.حتما امتحان الهی هستش.ویارم که خیلی بد دارم میگذرونم حالا تپش قلب شدیدی و خفگی هم کم کم اضافه شد الان چندجا میگن جفت و جنین خیلی پایین هستن و باید استراحت مطلق بکنی و همش بخوابی و‌پاهات بزنی بالا.یا اینکه بستری بشی.هر دو رو قبول نکردم من عاشق راه رفتن و پیاده روی هستم.ولی خیلی حالم خرابه نمی‌دونم چیکار کنم.سونو آنومالی هم هفته ۲۰ نرفتم الان هفته ۲۲ هستم و دیگه تصمیم گرفتم سونو رو بی خیال بشم.چیکارکنم بره بالا و زایمان طبیعی دوست دارم.اولین بچه ام هست و۳۶ساله هستم.حالم واقعا گرفته فقط توکل به خدا منو صبور و آروم کرده.میترسم آخرش بمیرم   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پیاذه روی دوس دارم نمیشه کهباید استراحت مطلق باشیادم خیلی چیزا دوس داره ولی باید پرهیز کنه

خب عزیزم چرا همه مشکلات سر من خالی شد واقعا نمیتونم بخوابن.از خواب زیاد و دراز کشیدن خستمه.زود حالم خراب تر میشه.دلم میخواد در حال فعالیت و مشغولی باشم

خب عزیزم چرا همه مشکلات سر من خالی شد واقعا نمیتونم بخوابن.از خواب زیاد و دراز کشیدن خستمه.زود حالم ...

همه باردار ها یه مشکلاتی دارن  ولی نمیخوان به بقیه بگن چون بعضیا زخم زبون میزنن

عزیزم بااین سنت دیگه باید بدونی وقتی دکتر یچیزی میگه باید گوش کنی بچه ک نیستی..استراحت کن پیاده رویم ...

آره عزیزدلم می‌دونم که جدی میگن اما نمیتونم.شوهرم و خانواده شوهرم و خانواده خودم و کل فامیل و دوستان میگن چرا اینقدر راه میری و استراحت نمیکنی.میگن آخرش زایمان زودرس خداناکرده میگیری اما باز به حرف هیچکی گوش نمیدم    میگن ما نگرانت هستیم ولی تو به فکر خودت و جنین نیستی

خب عزیزم چرا همه مشکلات سر من خالی شد واقعا نمیتونم بخوابن.از خواب زیاد و دراز کشیدن خستمه.زود حالم ...

برای منم جفت و جنین پایین بود خیلی اذیت شدم،تا شد نه ماه داغون شدم،ولی صبر باید کنی بالاخره تموم میشه،در ضمن من اصلا نمی‌تونستم دیگه پیاده روی کنم یا حتی کار خونه ،بهم فشار میومد،دلدرد میشدم 

آره عزیزدلم می‌دونم که جدی میگن اما نمیتونم.شوهرم و خانواده شوهرم و خانواده خودم و کل فامیل و دوستان ...

منم مث تو حرف گوش نکردم الان تهدید ب زایمان زودرسم..بقدری دلو کمرم درد میکنه ک نفسم میره...قرصو شیافم استفاده میکنم انقدر ترس دارم ک نکنه درد زایمان بیاد سراغم ک چ خاکی برسرم کنم

همه باردار ها یه مشکلاتی دارن ولی نمیخوان به بقیه بگن چون بعضیا زخم زبون میزنن

آره فدات درسته اما من به همه گفتم.حتی گفتن خوبه دکترا دارن داد میزنن که هزارتا مشکل داری و استراحت کن.یعنی بارداری ام همش زیر سرم و آمپول گذروندم اما مدتی دارم درد تحمل میکنم گفتم دیگه دکتر نرم تا اصرار به بستری نکنم و از بوی هرچی بیمارستان و دوا و درمون و آمپول و سرم وصل کردن متنفرم 

این استراحت مطلق دربرابر اون چیزی که بعد زایمان باید تحمل کنی چیزی نیساز اسنراحت مطلقت استفاده کن و ...

خدا کریم چشم عزیزم دعا کن برام تحمل کنم خیلی سخته.حاضرم درد بکشم ولی زیاد نخوابم 

برای منم جفت و جنین پایین بود خیلی اذیت شدم،تا شد نه ماه داغون شدم،ولی صبر باید کنی بالاخره تموم میش ...

آره عزیزدلم من هم دل درد و تپش قلب میگیرم اما دیگه دوست دارم راه برم یا کار انجام بدم.خجالت میکشم وقتی ببینم مامانم و یا شوهرم و خانواده اش برام چیزی درست کنن از شرمندگی آب میشم.خدارو شکر به خیر گذروندی.طبیعی بودی یا سزارین؟