2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

معتاد شدید موسیقیم .

جدیدا تو کست باکس .بخش پلی لیست را کشف کردم کلی اهنگ را دسته بندی شده گذاشته .خیلی خوبه 

کاربر آآقا،❤❌هرچند که هرگز نرسیدم به وصالت ،عمری که حرام تو شد ای عشق ،حلالت💔

من خاص گوش میدم.. 

گوش نیدی 

؟ 

برو سرچ کن این 3 تا رو 

حااال کن 

لا لا لا و boom boom از گروه استری کیدز (دو اهنگ جدا هستن)

Dynasty از میا 

اهنگ مویه موره از تیا دورا

.. 💜🫰🏻 مومن کیدرامرم 😎... این کاربر نتونست دل از نی نی سایت بکنه.. با این که دلشو شکستن! 

ساعت برگرد ۲ سوگند

ماتیلدا هری استایلز

August diaries از dharia

مثل اولاش لیتو

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

من عاشق موسیقی هستم اما عمدا زیاد گوش نمیدم چون  نئو کورتکس مغز رو از فعالیت میندازه،، بابک افرا اهنگاش خوبه، انرژی مثبته 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!

اما پسر شدم که تورا آرزو کنم.چاووشی

من فقط رد شده یک لحظه نگاهش کردم.اهورا

یه جا تو دلت واس من کافیه.وکیلی

نفس کش.مهدی سنتور

شماره جدیدم،دارم هواتو،بگوبینم.2afm

☘️دبیر ریاضی☘️دبیر ابتدایی☘️مشاور تحصیلی☘️                     و زندگـی از آنجـایی شـروع شـد کـه وجـود "ط" را در قـلـبم حـس کـردم و آنـجـا بود کـه گــفتم:دوسـتت دارم!🤍                            ♡elmanim♡married♡
اما پسر شدم که تورا آرزو کنم.چاووشیمن فقط رد شده یک لحظه نگاهش کردم.اهورایه جا تو دلت واس من کافیه.و ...

عااااشق موسیقی هستم اکثرا رپ گوش میدم

اهنگ اینا به ذهنم اومد بهت بگم

☘️دبیر ریاضی☘️دبیر ابتدایی☘️مشاور تحصیلی☘️                     و زندگـی از آنجـایی شـروع شـد کـه وجـود "ط" را در قـلـبم حـس کـردم و آنـجـا بود کـه گــفتم:دوسـتت دارم!🤍                            ♡elmanim♡married♡