2777
2789

فقط‌سم‌کامن

⦇میدونی‌رسیدنِ‌کِی‌قشنگه؟ بَعد‌جَنگیدن‌،بعد‌از‌سَختی‌،بَعد‌از‌اشک! اونوقتِ‌که‌از‌ته‌دلت‌میگی‌آخیش‌ارزششو‌داشت اون‌هَمه‌جنگیدن🌿👍⦈ ️    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه های خوارم دارن 

از بین نرفتن 

خواهرم خیلی وسواسه و همه راه هارو امتحان کرده 

از بچه ها دیگه گرفتن

حتی موهاشونم کوتاه کرد ولی باز گرفتن نمیدونم از خودشون یا ....

📍اصفهان_شمال

چه جوری استفاده کنم‌

با‌اب‌یکم‌قاطی‌کن‌بزن‌به‌موها

یه‌چند‌روزم‌موهاتو‌نشور

⦇میدونی‌رسیدنِ‌کِی‌قشنگه؟ بَعد‌جَنگیدن‌،بعد‌از‌سَختی‌،بَعد‌از‌اشک! اونوقتِ‌که‌از‌ته‌دلت‌میگی‌آخیش‌ارزششو‌داشت اون‌هَمه‌جنگیدن🌿👍⦈ ️    

عزیزم میشه بگی چجوری تشخیص دادی؟خود شپش معلوم بود یا فقط تخمش؟

تو پیش دبستانی دخترم موهاشون دیدند بهم اطلاع دادن خیلی کم بود البته تخم‌شپش هست که چسبیده به مو این قضیه برا سه هفته یا ۴ هفته پیش بود من یه محلولی دوستم بهم داد به اسم پاسبان خارجی ولی تاریخ گذشته هست مث پنی سلین میمونه وبا آب مخلوطش کردم و دیگه نبود تا دوباره دیروز مربی مهدشون موهاشون چک کرده گفته دوباره شپش داره البته من دختر بزرگم گرفت و از همین پاسبان زدم خوب شدولی برای این کوچیکه موندم چکار کنم شامپو پرومترین هم گرفتم زدم مث اینکه هنوز تخم هاش توسرش هست 

شامپو مخصوص از پایگاه بهداشت بگیر و استفاده کن.. با شانه مخصوص جدا کن.. ولی با همون شامپو از بین میر ...

این کار ها رو کردم شامپو پرمترین بود زدم براشون ولی دوباره هستش

بچه های خوارم دارن از بین نرفتن خواهرم خیلی وسواسه و همه راه هارو امتحان کرده از بچه ها دیگه گرفتنحت ...

میخوای شما هم از این قطره پاسبان یا معجزه بگیر اگر نفت پیدا کنید خیلی خوبه من نفت پیدا نکردم اگر خواستید آدرس این قطره پاسبان رو براتون بذارم البته اگر تهران هستید  شامپو نلا هم میگن خوبه

امروز عطاری به من گفت اسپند رو آسیاب کن آویشن هم آسیاب کن با سرکه انگور بذار بپزه تا یه حالت خمیری شکل بشه بعد به سرش بمال ونیم ساعت بعد بشور 

با سرکه سیب اصل هم اسپری کنید به موهاشون میگن خوبه بعد با شونه شپش بکشید بیان بیرون روغن زیتون بزنید بعد با اتو مو بکشید 

سم خطرناکه بچه است نزنسس مایونز و امتحان کردی

نه امتحان نکردم فقط شامپو پرومترین زدم بعد با سرکه سیب زدم به موهاشون، یا قطره پاسبان رو زدم ازبین رفتن ولی مثل اینکه من درمان رو کامل نکردم مخصوصا برا دختر کوچیکم خدارو شکر دختر بزرگم خوب شده با همین قطره پاسبان