2777
2789
عنوان

ازمایش بتا بعد از انتقال جنین

202 بازدید | 10 پست

بچها انتقال دومرحله ای داشتم 

انتقال اول دوشنبه ۱۴ ابان انتقال دومم ۱۶ ابان بود 

بنظرتون کی بتا بدم؟

من و همسرم زوج مینوریم که دوبار طبیعی باردار شدم و هر دوبار متاسفانه جنین ها ماژور شدن و سقط کردم 🥲 الانم در تلاشم از طریق ای وی اف جنینامو پی جی دی سلامت کنم و جنین سالم داشته باشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من‌تک مرحله ایی بودم ۱۶ روز بعد انتقال ازمایش دادم دو مرحله ایی رو نمیدونمان شاء الله که مثبت باشه ب ...

مرسی گلم انشالله توام نی نیتو بسلامتی بغل بگیری

راستی چند تا جنین و چند روزه انتقال دادی؟

من و همسرم زوج مینوریم که دوبار طبیعی باردار شدم و هر دوبار متاسفانه جنین ها ماژور شدن و سقط کردم 🥲 الانم در تلاشم از طریق ای وی اف جنینامو پی جی دی سلامت کنم و جنین سالم داشته باشم

من‌تک مرحله ایی بودم ۱۶ روز بعد انتقال ازمایش دادم دو مرحله ایی رو نمیدونمان شاء الله که مثبت باشه ب ...

مرسی گلم انشالله توام نی نیتو بسلامتی بغل بگیری

راستی چند تا جنین و چند روزه انتقال دادی؟

خیلی ممنون ۴ تا جنین ۳ روزه انتقال داده بودم

بسلامتی

کیفیتشون چطور بود؟ 

سه تاشون گریدa و یکیشم گرید a_b

عزیزم امضاتو الان دیدم انشالله که به زودی توام باردار میشی 🥲

جنینای من از نظر ظاهری عالی بودن ولی رشدشون از ۴ روزه به ۵ روزه تبدیل نشد 

نمیدونم اومدم بگم انشاله مامان بشی

فداتشم

عزیزم امضاتو الان دیدم انشالله که به زودی توام باردار میشی 🥲جنینای من از نظر ظاهری عالی بودن ولی رش ...

قربون شما 

همه ارزومندا بغلشون سبز شه 

راستش اطلاعاتی در این مورد ندارم ولی زیاد استرس نداشته باش بیخیال باشی مطمئنا میگیره من موردایی دیدم که حتی طرف استراحت نکرده و مثبت شده انتقالش به هر چیزی فک نکن هر چی خیره پیش میاد برات ان شاء الله 

.