2777
2789

وزنش زیر نمودارشه؟؟

اگ وزن وقدش خوبه زیاد نگران نشو 

اگه میخای فقط تپل باشه ک دگ نمیدونم مخای ببرش دکتر شربتی چیزی بده 

👈یکی از آرزوهام اینه که دوربین و آیینهی خونمون به توافق برسن ک من دقیقا چ شکلیم  👉  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من که دخترم سده دو سال و هفت ماهه ش و هنووووزم بدغذاست لقمه رو تو دهنش همینطوری نگه میداره قشنگ دقم میده تا یه لقمه بره پایین از گلوش واقعا هرکاری تا حالا کردم هیچی به هیچی دکتر هم بردم ازمایش هم داده خداروشکر سالم بوده 

دخترم قشنگترین معجزه من و بابایی
من که دخترم سده دو سال و هفت ماهه ش و هنووووزم بدغذاست لقمه رو تو دهنش همینطوری نگه میداره قشنگ دقم ...

سلام منم پسرم غذا را بصورت طولاني بدون جويدن در دهانش نگه ميداشت ، آزمايش داد خداروشكر سالم بود حتي دكتر حلق بردمش تا شايد ببينم نجويدن شايد علتي داشته باشد ولي بازم سالم بود

بهم پيشنهاد شد همراه غذايش بهش پياز بدهم / پياز را ريز ميكردم روي هر قاشقي كه ميخواست بخوره ميذاشتم اوايلش نمي خورد منم يك مدت اينكار را رها كردم و بعدازيك مدت دوباره اينكار را تكرار كردم ،الان خدارو شكر ٦ سالش هست و با پياز هم دهنش شروع به جويدن ميكند و هم اشتهاش خوب شده و خوب وزن دارد ميگيرد

خدارو شكر😊