2777
2789
عزیزم حلالیت خواستم من جرئت همچین چیزایی رو دارم پس الک نمیدونی حرف نزن بچه نیستم گلکم

14 سال بنظرم بچه اس 🤷‍♀️

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از دست دادن کسی که ۲ سال میخواستم عذاب اوره مرده نیستش چرا اون بمیره من نمیرم زندگی کنم

یه پسری اطرافمون تو دوستان بود که با یه دختری دوست بودن پسر سرطان گرفت دختره داشت اون موقع یکی از لاین‌های زیبایی رو آموزش می‌دید بعد اینکه پسره فوت شد دختره تا یه چند ماهی پیجش واقعاً متروکه بود عملاً هیچ کاری نمی‌کرد درو قفل کرده بود تو خونه روی خودش نشسته بود تا بعد یه مدتی به خودش اومد و پیجشو دوباره از سر گرفت و تو یکی از آرایشگاه‌ها شروع کرد و یک سال کار کرد و بعد یک سال یا سالن زیبایی برای خودش راه اندازی کرد هر وقتی که صحبت از قوی بودن می‌شد من به این دختر فکر می‌کردم که تو سن ۲۰۲۱ سالگی این اتفاق براش افتاده و انقدر دختر قوی بوده که خودشو تونسته جمع و جور بکنه وقدر پیشرفت بکنه چه آدم قوی و قدرتمندی منو دوست داشت و من عاشق اش بودم هر کسی نمی‌تونه انقدر قوی باشه اون دختر اگه انقدر تونست قوی باشه روح بلندی داشت وگرنه هرکی راحت می‌تونه یه قرص  بگیره بندازه بالا و بمیره خودکشی کردن خیلی کار راحتیه خیلی کار آسونیه نه عرضه می‌خواد نه دل بزرگ می‌خواد نه دل نه ترس می‌خواد هیچی نمی‌خواد

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

جان دلم بخاطر من اینکارو نکن التماست میکنم

میدونم نه تو منو میشناسی نه من تورو

ولی میدونی اگه خودکشی ته تهش تا یکسال عزیزانت برات عذا بگیرن

بعدش چی؟ فراموش میشی... و تو میمونی و اون دنیا که تا آخر باید عذاب بکشی آیا کسی میاد اون دنیا عذاب هاتو بخره؟ قطعا خیر

عذاب خودکشی هم که واویلاس نگم برات

پس قوی باش ادامه بده گور بابای دنیا 

هممون تو زندگیامون سختی کشیدیم درد داریم ولی دلیل نمیشه خودکشی کنیم و اون دنیامونم عذاب بدیم

خواهرانه بازم التماست میکنم نکن اینکارو امیدوارم حرفام تورو از این کار پشیمونت کرده باشه قشنگ من❤

:)

عریزم بچه نیستم دخترا ۱۰ سالشونه خودکشی میکنن

☹️

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
مگه من بهش گفتم خودشو بکشه ک عذاب وجدان بگیرم؟ خدافظی کرد جواب خدافظیشو دادم 😂کم ندیدم اینجا ک سر ه ...

مادر یکی از دوستای صمیمی من خودکشی کرده 

چندین سال پیش 

قرص خورده و به زندگیش پایان داده 

جالبه دوستم میگه شب آخری که پیشش بودیم گفته خیلی دلم گرفته دلم می‌خواد خودمو راحت کنم و اینا خیلی سرسری از کنارش رد شدن و گفتن این چه حرفیه می‌زنی و مسخره بازی کردن و لودگی کردن 

صبح ساعت ۶ صبح دیدن مادرشون مردن 

همیشه میگه میگه یک درصد اگه فکر می‌کردیم به ذهنمون میومد که مادرمون می‌خواد این کارو بکنه تمام تلاشمونو می‌کردیم که بهش دوباره امیدو به زندگی بدیم 

نه اینکه این حرفو بهش بزنیم که اون فکر کنه بود و نبودش برای هیچ کسی هیچ ارزشی نداره 

ما جواب این حرف‌هایی که تو این دنیا می‌زنیم تو همین دنیا می‌گیریم کارمای کلمات گردنمونو می‌گیره یه جای خیلی بدی گیرمون می‌ندازه می‌زندمون زمین جوری که دیگه نتونیم قد علم بکنیم قبل اینکه هر حرفی رو بزنید خوب بهش فکر کنید اگه نمی‌تونید حرف خوب بزنید حداقل سکوت کنید

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

قربونت، روشت چیه تا نرفتی به منم بگوبخدا جدی میگم

آدم از شنیدن این حرفا،قلبش تیر میکشه،

این افکار مثل لبه پرتگاه راه رفتن است،خدای نکرده،یوقت آدم پرت میشه

🌹کاربر آقا هستم🌹ترسناکترین انسانها کسانی هستند،که بلدن،در هر شرایطی ما را مقصر نشان بدهند🌹🌹

از دست دادن کسی که ۲ سال میخواستم عذاب اوره مرده نیستش چرا اون بمیره من نمیرم زندگی کنم

خدا بهترشو بهت میده

وَ عَسَی أنْ تَکْرَهُوا شَیئاً وَ هُوَ خَیْرٌ لَکُم وَ عَسی أنْ تُحِبُّوا شیئاً و هُوَ شَرٌّ لَکُم

حالی که برایتان ناخوشایند است. چه بسا چیزی را خوش نداشته باشید، حال آن که خیرِ شما در آن است. و یا چیزی را دوست داشته باشید، حال آنکه شرِّ شما در آن است. و خدا می‌داند، و شما نمی‌دانید.

روایت شده از امام صادق(ع)که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨امام علي (ع)در ترسيم مظلوميت و غربت فرزندش مهدي (عج) مي فرمايد: «صاحب هذا الا مر الشريدُ الطريدُ الفريدُ الوحيد؛ صاحب اين امر، همان رانده شدهِ دور شده يگانه و تنها است»واسه ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرست لطفا💚🌱

یه تاپیک زدی دیدی چند تا آدم سمی بهت اومدن گفتن این کارو بکن اینا فکر می‌کنی تو دنیای واقعی نیستن نزدیکت نیستن بعد مردنت چیکار می‌کنن تهش دو روز دو روز میان خونتون میرن سر اینکه نوشابه زرد بخورن یا مشکی بحث می‌کنن روز سوم همه برمی‌گردن خونشون همین آدمای سمی برمی‌گردن سر خونه و زندگیشون بعد مادر و پدرت می‌مونن با یه داغ بزرگ بعد جون نازنین خودت می‌مونه که از دست رفته و دنیا ندیده 

حالا بشین فکر کن ببین ارزش داره که این کارو بکنی