2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ماجرای فیلم چیه

درمورد ظلمیه که راحت میشه به زنا کرد داستانش درمورد یه زنه که شوهره دوستش نداره و رفته شهر از یه دختر ۱۴ساله که دختر یه دکتره خوشش اومده و به ثریا میاد میگه که من دوستت ندارم طلاق بگیر در حالی که ۴تا بچه داره ،ثریا قبول نمیکنه ،مردک خیلی کتکش میزنه پسرای ثریا رو بر علیه مادرشون میکنه ،بعد مرده میره تو ده به همه میگه تمکینم نمیکنه و یه اخوندی اونجا هست که دوست مرده هست میگه من راضیش میکنم میره به ثریا میگه طلاق بگیر بیا صیغه من شو ،ثریا قبول نمیکنه ،تا زن یه مردی تو ده میمیره ثریا رو میفرستن خونه مرده که کارای خونشو بکنه بعد ،با وجود پاک بودن ثریا بهش تهمت زنا میزنن و سنگسارش میکنن

درمورد ظلمیه که راحت میشه به زنا کرد داستانش درمورد یه زنه که شوهره دوستش نداره و رفته شهر از یه دخت ...

اخی عزیزم

آخرش میمیره 

https://abzarek.ir/service-p/msg/2047625ناشناسه حوصلت سر رفت بیا

اخی عزیزمآخرش میمیره

اره دیگه انقد سنگ میزنن بهش که زجر کش میشه ،من الان تو نت خوندم جزای مرد زناکار نمیدونم چرا انقدر حس کردم برای اونا راحت تره در ثانی اونا صیغه هم دارن که راحت از زیر همچین چیزی در برن 

ترک مریم چیه؟ ماجرای اونا چیه

خب بزارید از اول توضیح بدم ترک مریم یه اهنگه از سورنا راجب یه دختری تو یه روستاست با یه خانواده ی مذهبی که حتی نباید یه تار موشون جلوش کسی بیرون باشه به روز یه پسر با خانوادش از یه شهر بزرگ میان تو این روستا که تو شیراز بوده چون  این دخت  خیلی خوشگل بوده پسره بهش میگه عاشقشه با گذشت زمان عشقش تبدیل به هوس میشه و به دختره میگه یا با من فرار میکنی یا به همه میگم یه تیکه از موهای بریده شد تو دارم دختره از ترسش فرار میکنه پسره به بزرگ اونجا میگه اون دخترم برای محافظت از خودش روسریشو جلوی همه برمیداره و میگه اون موهای من نیست موهام سر جاشه تو اهنگ اینو میگه که چادرشو برداشت از حجابش دفاع کرد ولی اخرش میکشنش برو اهنگو گوش کن  متوجه میشی 

بجز استارتر ریپلای نکنید حوصله دعوا ندارم 
خب بزارید از اول توضیح بدم ترک مریم یه اهنگه از سورنا راجب یه دختری تو یه روستاست با یه خانواده ی مذ ...

او چه دارک کلا خواننده دارک میخونه😂

حالا یه چیزی همین اهنگثریا 

تو فیلم هم 

مث اهنگ 

واقعا گرگا حمله میکنن؟

او چه دارک کلا خواننده دارک میخونه😂حالا یه چیزی همین اهنگثریا تو فیلم هم مث اهنگ واقعا گرگا حمله می ...

تو فیلم نه 

اره خب رپ ماهیتش اعتراضیه اینم یه جورشه کلا البوم جدید بهرام سورنا سر همون اتفاقا که میدونی اعتراضه 

بجز استارتر ریپلای نکنید حوصله دعوا ندارم 
تو فیلم نه اره خب رپ ماهیتش اعتراضیه اینم یه جورشه کلا البوم جدید بهرام سورنا سر همون اتفاقا که میدو ...

درستتتت مرسی

این ادامه داستان مریمه باید اول ترک دار رو گوش بدینتا با مریم آشنا بشین بعد سنگسار رو که مریمو بخاطره موهاش که دست یه پسر به اسم چکاد هست سنگسار می‌کنن بعدم ترک مریم که مادر مریم داره با روح دختر مردش حرف میزنه و حرفای مادرش قلبمو به درد میاره