2777
2789

من سنم زیر ۲۵ هست 

همیشه تو زندگیم بی‌حال بودم و فکر میکردم آدم تنبلیم کلا انرژی انجام کاری نداشتم 

البته که فشار روحی و روانی هم کم نداشتم 

این چند وقت اخیر یه مقدار بیشتر فشار روم بوده

الآنم که چند روز از عروسیم میگذره اصلا توان ندارم بخوام یه قاشق جا به جا کنم مدام غذای حاضری و ظرفای کثیف و اینا خلاصه دکتر چکاپ کامل برام نوشت و هیچ مشکلی نبود بهم گفت افسردگی دارم و یه قرص اعصاب برام نوشت چند روز نزدیک عروسیم فشار روحی زیادی داشتم به خاطر عروسی خوردم و واقعا حالم به شدت خوب بود اما الان که قطع کردم داغونم 

به نظرتون چیکار. کنم بخورم قرصه رو نخورم 

میترسم وابسته بشم و سنم کمه مشکل برام به وجود بیاد 

خیلی دلم به حال شوهرم میسوزه فک کنم هیچ تازه عروسی شبیه من تو تاریخ نبوده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم زیر۲۵سالم دارو میخورم چون صبح تا شب گریه میکردم دیدم کوری خیلی بدتره تا مصرف یه قرص

وای منم یعنی کافیه یه اشاره بشه بهم سریع اشکم جاری می‌شه اصلا عادی دارم صحبت میکنم همینجوری دونه های اشک سرازیر میشن

اسم قرصت رو میگی من هرچی قرصه امتحان کردم روم اثر ندارن

بخدا تو ماشین شوهرمه الآنم خونه نیست فکررررررر میکنم نوشته بود فلوکستین ۱۰ مطمئن نیستم ولی واقعا بدون تجویز پزشک به هیچ وجه هیچ دارویی نخور لطفا

با دکترت مشورت کنبه نظرم بخور و به مرور کم کن دوزش روکارهای آرامش‌بخش و تفریح انجام بده

ببین این دکتریم که برام نوشت دکتر عمومی بود ولی خب با تجربه اس خیلی سر دوراهیم نمی‌دونم برم پیش روانشناس یا روانپزشک یا همینو بخورم کلا گیجم وضعیتم الان واقعا فاجعه شده