2777
2789
عنوان

واقعا ناراحت کننده اس خیلی دلخورم از نی نی سایتی ها

| مشاهده متن کامل بحث + 577 بازدید | 56 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر چی معروف تر تاپیکت پر بازدید تر .. دختره میگه رنگ موهام چطوره نگا چقد بازدید داره 

واقعا متاسفم😂

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       

عزیزم من متوجه مشکل شما و تاپیکتون نشدم

سوتفاهم نشه اما بعضی از دوستان

راجع ب ی مساله ساده هزاااااارتا تاپیک میزنن

من ک یک ماهه عضو شدم کلافه میشم وای ب حال قدیمیا.

منظورم ب شما نیستا  

❤️با تو بدرود ای مسافر،هجرت تو بی خطر باد،پر طپش باشه دلی که خون به رگهای تنم داد❤️

مشکلم اینه که سونوی شکمی برا تشخیص فولیکول بالغ دادم ولی بعضی جاها خوندم که شکمی دقیق نیست و باید حت ...

عزیزم آخه سوالت تخصصی بود و خودم به شخصه هیچ تجربه ای نداشتم که بخخوام نظر بدم 

من هر روز از هر لحاظ بهتر و بهتر میشوم ... من لایق بهترین ها هستم ^_^ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1218273 برای حاجتم یه صلوات بفرست ممنونم
هر چی معروف تر تاپیکت پر بازدید تر .. دختره میگه رنگ موهام چطوره نگا چقد بازدید داره  واقعا مت ...

😂😂😂😂خدا نکشدت اژدر

بعضیا جورین که نباید بگی خدایا به راه راست هدایتش کن بلکه باید بگی خدایا راه راس رو به سمت این کج کن😊

خب وقتی اطلاعات کافی نداریم چیجوری پاسخگو باشیم؟؟ فرد باید چکاپ بشه یافلان مشکل وداره یامشکل زنان داره مامتخصص نیستیم که/:

به نام خداوندی که پرسپولیس را آفرید  تا استقلال بی سرور نماند ... !!!!    من(سوگندپرسپولیسیپرسپولیسیم  و پرسپولیسی خواهم ماند!! 
مشکلم اینه که سونوی شکمی برا تشخیص فولیکول بالغ دادم ولی بعضی جاها خوندم که شکمی دقیق نیست و باید حت ...

بخدا من بلد نبودم و نمیدونستم وگرنه حتما جوابگو بودم عزیز دلم 😘😘

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  

عزیزم ناراحت نباش..من شخصا وارد نیستم بخدا که جواب بدم

خانمایی که واردن حتما راهنماییت میکنن

سونوی شکمی هم نشون میده ولی خب واژینال دقیق تره. انشالله که مامان میشی عزیزم

خدایا شکرت بخاطر گل بهشتی که بهم دادی...

خب الان بهت بگن از اول برو سونو؟

منهمیشه سونوها شکمی میرفتم فقط واسه ای یو ای سونو واژینال رفتم فرق خاصی هم نداشتن

خدای من اینقدر مهربونه که تو بهترین شرایط بمن فرزند سالم و صالح میده خدایا شکرت

من اصن نميدونم فوليكول چيه چندبار ديدم ازين سوالا ميپرسن ولي خب اطلاعي ندارم☹️