2777
2789
عنوان

چرا شما مامانا اینطوریین

135 بازدید | 21 پست

چرا همه افراد اطرافتون بیشتر از دختراشون دوست دارید?  

چرا انقدر پسر دوستید؟

چرا فکر می کنید دختر باید کنیزتون باشه ?

چرا دختراتون اولویتتون نیست ؟

چرا حتی تابه حال بک بار به فکرشون نبودید؟

همه مامانا اینجور نیستن ، همونجور که نمیشه گفت همه پدرها دختر دوستن !!

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان ک بهتر هم شده 😅

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

خیلی از مامانا پسردوستن و بین بچه ها فرق میزارن.منک داداش ندارم .ی پسر دارم اگ دختر داشتم بینشون فرق نمیزاشتم

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

منم هییییچ حسی ب مامانم ندارم بخاطر همین رفتارا،الان سرماخوردم و خیلی حالم بده داداشم زنگ زده ب مامانم ک ی ذره سرما خوردم،من گفتم آااای سردردم گف ساکت باشین اعصابم خورده پسرم حالش بده😑😑😑 همیییییشه همینطوره ی قرص حتی دست من نمی‌ده

هیچ‌چیز از هیچکس بعید نیست

چون مامان مامانت اینطوری بزرگش کرده  واین اخلاق مامان بزرگت روی مامانت مونده

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی؟اگه نگاهت به امضام افتاد بدون خیلی به دعاهات نیاز دارم حتی ممکنه خدا به خاطر یه صلوات مشکل منو حل کنه از خدا میخوام صد برابر این کار خیری که میکنی به زندگی خودت برگرده و بهترینا برات اتفاق بیوفته:)) 😭❤️دعاهای شما میگیره تروخدا دعام کنین