2777
2789
عنوان

ماشین پژو خوبه یا پراید

609 بازدید | 29 پست

سلام دوستان 

ببخشید یه مشورتی میخواستم از کسانی که در این باره سررشته دارند ممنون

ما پراید مدل ۹۴ داریم خیلی تمیز و عالی ۲۵۰ میلیون قیمت خورده الان یه وام جور شده با طلا های خودم دوست دارم ماشینمون عوض کنم و بدیم پژو اما شوهرم چون مکانیک هست میگه پژو خوب نیست و خیلی خرجش بالاست به نظرتون همینطوره پژو تیوفایو به نظر شما های که پژو دارید همینطور هست یا شوهرم زیادی حساسه بازم شوهرم به نظر من احترام گذاشت و میخواد ماشین رو بفروشه اما میترسم پژو بخریم و پشیمون بشم چیکار کنم به نظرتون چون طلا هام رو میفروشم ماشین به نام خودم میشه ارزشش رو داره؟

ممنون از شما 

هرچی تونستی بخر از پراید بهتره

شده تنهاترین بشی؟بیشترین فشارو همه بیارن رو تو؟ حالت جوری بشه که انگار همه حالتو می‌فهمن ولی براشون مهم نیست؟ یا حس میکنی فقط تو یه چیزیایی رو میفهمی یا یه چیزایی برات مهم هس که بقیه نیست و نمیفهمن؟ تبریک میکنم تو دوست منی❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازپرابدبهتره ولی واقعا خرج داره یه ۲۰۶صندوقدارداشتیم هرجاش خراب میشد کلی خرجش بود 

یه شیرازی اصیل .عاشق کشورم هستم .همه جای ایران سرای من است .عاشق مردمم هستم .خدا حواسش به شیعه و آقامون هست هیچ وقت شک نمیکنم

پژو پارس تی یو فایو واقعا ارزششو داره، هر دو رو داشتیم، (تازگی به دلایلی پژو رو فروختیم) اما در اولین فرصت بازم از همین مدل قصد داریم بگیریم.. 

خیلی ماشین خوبیه، رانندگی باهاش نسبت به پراید خیلی متفاوته. 

البته دنبال ماشین سالم منظورمه نه ماشینی که به خرج افتاده باشه، همسرتون میکانیکن دیگه حتما کم کارکرد و سالمشو پیدا میکنن

درماه ما حتما ده میلیون خرجش میکردیم 

یه شیرازی اصیل .عاشق کشورم هستم .همه جای ایران سرای من است .عاشق مردمم هستم .خدا حواسش به شیعه و آقامون هست هیچ وقت شک نمیکنم

واقعا؟؟ پژو تیوفایو بود؟

مال ما تیوفایوبود ولی قطعاتش گرونه