2777
2789
عنوان

مگه تنبلی تخمدان رفع میشه

219 بازدید | 31 پست

من خفیف داشتم ک بعدش با قرص دوره ام منظم شد

امروز تو سونو دکتر گف رفع شده

ولی مگه تنبلی رفع میشه؟آخه میگن درمان نمیشه هیچوقت

یا ممکنه برگرده؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمالا کیست ها کم میشن

آخه گفتم قبلا داشتم الان مشکلیم چیه رفع شده؟گف اره رفع شده نرمالی 

تو سونویی ک پارسال دادم نوشته بود نمیدونم چی ریز و متعدد یا همون کیست و مطرح کننده PCDO 

ولی اینسری ننوشت

آخه گفتم قبلا داشتم الان مشکلیم چیه رفع شده؟گف اره رفع شده نرمالی تو سونویی ک پارسال دادم نوشته بود ...

ممکنه ماه بعد بشی 

منم همینطور بودم میزد پی سی او 

ماه بعدش نرمال 

ماه بعد باز میشد پی سی او 

😐😐😐 با دارو باردار شدم هرکاری کردم طبیعی بشه نشد 

دختر ناز مامان💖🍼

یعنی درصدی افراد تو سونو تنبلی تشخیص داده میشن ولی اگه علائم بالینی و فاکتور های خونی نرمال باشه ممک ...

سری پیش تو سونو معلوم شد

آزمایش هورمونیمم یکیش ی ذره بالا بود

حالا دکتر گف سونو تنبلی رو نشون نمیده صب کن جواب ازمایشت هم بیاد

ینی چی

فقط ازمایش

1/11/11بهترین تاریخ عمرم بیبی چکم شب تولد امام جواد(ع)مثبت شد خدایا هزاران بار شکرت هیچ زنی در انتظار بچه نمونه و دامنش سبز بشه الهی آمین   1/12/1 صدای قلبشو شنیدم خدایاشکرت.2/1/6 سونو دادم دکتر گفت کاملا سالمی و گل دختری نفس مامان عاشقتم پرنسسم .گل دخترم ۲۷شهریور اومد بغلم،النای من عاشقتم دخترقشنگم
خوب نبود اصلا فک میکردم شدید تر شده باشه

اگه پریودت تقریبا منظمه، ریزش مو و جوش و از این چیزها نداری، احساس بی‌حالی و خستگی مداوم نداری، یعنی وضعیت خوبه. برای من پیش اومده پریود نمی‌شدم ولی رفتم سونو و کیست نداشتم. از طرفی ریزش مو و جوش و این چیزها رو داشتم. سونوگرافی رو نمیشه به تنهایی ملاک قرار داد.