2777
2789
عنوان

سوال بارداری

265 بازدید | 53 پست

سلام خانمها 

ببخشید این نه ماه و نه روز بارداری که میگن از اولین روز پریود حساب میشه؟

مثلا من بخوام ماه خاصی زایمان کنم چجوری بفهمم کی باید اقدام کنم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از اولین روز آخرین پریود حساب میشه

ولی زایمان به چندین عامل دیگه هم ربط داره مثلا سز یا طبیعی، زایمان زودرس و... 

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی 💓 که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی ❤️درست در لحظه آخر،در اوج توکل و نهایتِ تاریکی، نوری نمایان میشود معجزه ای رخ میدهد، خدا از راه می رسد  خدایا شکرت برای هرچیزی که دارم و هر چیزی که ندارم،اگه لایق باشم دعاگوی همه اونایی که منتظر مادر شدن هستن هستم، نا امید نشید خدا برزگ تر از حد انتظار ماست🌹

مثلا من بچه دومم تیرماه اقدام داشتم 29فروردبن بدنیا اومد سومی هم چون میخواستم همون موقع بدنیا بیاد باز تیر ماه اقدام داشتم الان تاریخ زایمانم 26فروردبن زده خودم فک میکنم همون 29,اینا بدنیا بیاد با تولد بچه دومم یکی میشه 

ماشمالی ها دلمون اندازه یه دنیاست بیای شمال میفهمی ...  
راهکاری دارین هرچه زودتر لقاح تشکیل بشه؟

نه والا 

فقط باید خدا بخواد 

آدمای سالم هم 25 درصد احتمال داره هر ماه بگیره

هرچه دارم از امام رضاست ❤️‍🩹پسرم نذر امام رضاست 💚💚💚برا ظهورش صلوات

یعنی من مثلا ۱۵ این ماه پریود شدم از روز ۱۵ آبان حساب کنم چهل هفته بعد زایمانه؟البته اگر این ماه بگی ...

ان شاالله

بله عزیزم

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
راهکاری داری همون ماه باردار بشم؟

بعد اینکه پریودت تموم شد تا دوهفته یک شب درمیون رابطه داشته باش بعد رابطه هم اصلا بلند نشو یه ساعت پاتو بده دیوار دراز بکش ایشالله همون ماه میشی 

ماشمالی ها دلمون اندازه یه دنیاست بیای شمال میفهمی ...