2777
2789
عنوان

کنکور

184 بازدید | 23 پست

بچه ها من الان ۱۲ ام ۱۲ رو خوب پیش اومدم ولی تست و کلاس و اینا نمیرم بنظرتون میتونم از فردا تا کنکور بخونم رشته خوب بیارم؟

باید چیکار کنم اصلا نمیدونم سردرگمم ولی مجبورم شرایط ام خیلی بده 

پرستاری مسجد سلیمان میخوام بنظرم اگر اونجا رو بزنم راحتر قبول میشم 

کسی هست با هم بخونیم؟🫠

لطفا هر چیزی ک میدونید بگید دریغ نکنید

#پزشک-آینده  اگر اطلاعاتی درباره مهاجرت تحصیلی و بورسه و.. به ترکیه داشتید خوشحالم میشم بگید🌱تایپک های قبل برای من نیست😂👐🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله میشه پرستاری تهرانم میشه چرا اونجا؟ آزمون میدی؟ بدون تست چطور میگی خوب پیش اومدم؟

برای یک دوازدهمی ک ۴۰ درصد نهایی داره و شرط معدل تاثیر داره اینکه هم مدرسه بخونه هم نهایی وار خیلی سخته هم استرس کنکور منظورم این بود

من خانواده ام نزاشتن درست حسابی ثبت نام کنم الکی بهونه آوردن و زمان گذشت و رسید ب اینجا 

ولی الان دنبال یکی هستم با هم بخونیم و هر چی بگه انجام بدم

#پزشک-آینده  اگر اطلاعاتی درباره مهاجرت تحصیلی و بورسه و.. به ترکیه داشتید خوشحالم میشم بگید🌱تایپک های قبل برای من نیست😂👐🏻

اگه واقعا بخونی بهترین دانشگاه قبول میشی ولی حتما تست بزن هم ۱۲ هم ۱۱ و ۱۰ براشون تست زمان دار کار کن

آنكه را حُبّ على نيست به دل ، از ما نيست/..ارغوان میبینی؟به تماشاگهِ ویرانیِ ما آمده اند.."/.. او خداوند ناممکن هاست درحالی که تو بر ممکن گریه میکنی؟

سال ۹۸ آذر ماه من گفتم دیره برا شروع دوستم شروع کرد اون بینایی شهید بهشتی اورد من هیچ کاری تا الانم ...

اخه من کلاسی نمیرم الانم همه کلاس ها پر شده و یا ۱۰ و ۱۱ کامل جمع کردن نمیصرفه ک برم 

کلاسی چیزی رفت؟ پایه اش چی؟

اگه واقعا بخونی بهترین دانشگاه قبول میشی ولی حتما تست بزن هم ۱۲ هم ۱۱ و ۱۰ براشون تست زمان دار کار ک ...

چه کتابی بخرم؟ بدون کلاسم مگ میشه تست زد؟

شما خودت کنکور دادی؟

برای یک دوازدهمی ک ۴۰ درصد نهایی داره و شرط معدل تاثیر داره اینکه هم مدرسه بخونه هم نهایی وار خیلی س ...

قلمچی یک سری آزمون های رایگان داره میتونی از سایتش دانلود کنی و تو خونه تایم بزاری و خودت تست بزنی بعدشم درصد هرکدوم رو حساب کن ببین کدوم درس درصدت پایینه اون رو بیشتر کار کن

آنكه را حُبّ على نيست به دل ، از ما نيست/..ارغوان میبینی؟به تماشاگهِ ویرانیِ ما آمده اند.."/.. او خداوند ناممکن هاست درحالی که تو بر ممکن گریه میکنی؟

اخه من کلاسی نمیرم الانم همه کلاس ها پر شده و یا ۱۰ و ۱۱ کامل جمع کردن نمیصرفه ک برم کلاسی چیزی رفت؟ ...

ببین یه چیزی بهت بگم بخدا هرکی اینارو به خودم میگفت میگفتم درغه این دوستم اصلا مشکل داشت همش بیمارستان بود چسبندگی روده داشت بدبخت ولی درسش خوند کاری به هیچ چیزی نداشت 

کلاس رفتیم ولی معلم خوب نبود وسطاش ولش کردیم فقط خر خونی کرد تو هم اگر میتونی فیلم ببین خیلی خوبن

برای یک دوازدهمی ک ۴۰ درصد نهایی داره و شرط معدل تاثیر داره اینکه هم مدرسه بخونه هم نهایی وار خیلی س ...

مدرسه رو تا جای ممکن بپبچون و نرو

برای بهترین کلاسا اصلا نیازی به هزینه خانواده نداری همشون داخل تلگرامم هست

از الانم بنظرم میشه پزشکی قبول شد ولی دی ماه دیگه من این حرفو نمیزنم

چون الان دوماه تقریبا عقبی و جبران میشه

با بقیه دانش آموزا نخون چون وارد فاز رقابت و مقایسه میشی و هرکسی تا الان ی جور خونده برنامه و منابعش با تو متفاوته

از پادکستایی ک توی کانال های تلگرام هست استفاده کن واسه برنامه ریزی اگه شرایط مشاور گرفتن نداری.. مثلا کانال مدیکال

یا گروه جهشینو خیلی وقتا مشاوراش رایگان میان و یک ساعت در روز به سوالات همه جواب میدن

چه کتابی بخرم؟ بدون کلاسم مگ میشه تست زد؟شما خودت کنکور دادی؟

من رشتم انسانیه راجب درسای تجربی خیلی نمیدونم که بخوام کتاب معرفی کنم عزیزم:)اره اگه هرروز تست بزنی روز به روز هم حتی یدونه تست بیشتر از دیروزت کار کنی میتونی این عقیده ی منه،،نه من هنوز کنکور ندادم

قلمچی یک سری آزمون های رایگان داره میتونی از سایتش دانلود کنی و تو خونه تایم بزاری و خودت تست بزنی ب ...

مرسی عزیزم بنظرم نظر خوبیه اخه من میگم چون کلاس نرفتم نمیتونم تست بزنم؟

اخه من کلاسی نمیرم الانم همه کلاس ها پر شده و یا ۱۰ و ۱۱ کامل جمع کردن نمیصرفه ک برم کلاسی چیزی رفت؟ ...

کلاس های ری استارت و نوبان زیر 10 جلسه ازشون اومده ببین و تست خیلییی بزن و حتمانم آزمون بده

مدرسه رو تا جای ممکن بپبچون و نروبرای بهترین کلاسا اصلا نیازی به هزینه خانواده نداری همشون داخل تلگر ...

میشه درخواست دوستی بدم آیدی بدم بفرستی اینارو عزیزم؟