2777
2789

من روز سه شنبه عصر ک میشه شب ۴ شنبه میخوام ب نیت ۱۴ معصوم ...برا ۴ نفر قرآن باز کنم و هر آرزویی داره رو هم تو برگه بنویسم و براش بزارم لای اون صفحه ای ک براش قرآن باز کردم ....خلاصه با کاربری قبلی یک خانوم محترم عزیزی بود ک مشکلی داشت ک نا امید و افسرده و خسته هم شده بودن و دیگ کم کم داشت اعتقادش ب وجود خدا از دست می‌داد  باهاشون حرف زدم دلداری دادم و بعداز  دردودل قرآن ک باز کردم چیزی ک خیلی عجیب بود سوره حضرت مریم ک مادر بود و اون دوست عزیز بخاطر بیماری بچش ناراحت بود حضرت مریم هم مادر بودن کلمه ب کلمه ای ک ب من گفته بود ب صورت خیلی عجیبی مهنی آیات بود و خدا وعده داده بود  حالا کاری ندارم.....کاربری قبلیمو ک تعلیق کردم دوستمو گم کردم چون حتی اون صفحات رو براش عکس گرفتم ک فرستادم ببینه چقدر عجیبه خودش از تعجب گریش گرفته بود......خلاصه الان ۲ نفر ک هستن ۱۲ نفر دیگ هرکس میخواد ب حاجتی ک داره برسه و بخواد براش قرآن باز کنم و حاجتش بزارم لا قرآن ک برآورده شه یا یک نشونه مثل اون دوست عزیزم ببینه از سمت خدا لطفا پیام بزارید اسم و سن واقعیتون و حاجتتون و بگید بعد ۱۲ نفر قفل میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نجمه ۳۶سال.... لطف خدا شامل حالم میشه وشفا پیدا میکنم؟ 

👈👈👈لینک کانال تجربه های عالی طبی تنها مسیر.... https://eitaa.com/joinchat/1953170230Ca03c27ccdc👉👉👉  روی لینک نگه دارین ابی میشه... یا درخواست 🤝 بدین براتون لینک بزارم👎👎

شما در الویت هستی حتمااااا😘 اولین قرآنی ک باز شه برا و بنام شما باز میکنم

دعا کن 

محتاجم ب دعا🙃❤️

برای افزایش حقوق همسرم و اینکه تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️

حدیثه24 خرید خونه یا ماشین مورد نظر

ی آرزوی دیگه ام که دارم خوب شدن رابطم با همسرم و کم شدن بحث ها

بیرون ز تو نیست آنچه در عالم هست از خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی....."مولانا"
شما در الویت هستی حتمااااا😘 اولین قرآنی ک باز شه برا و بنام شما باز میکنم

ممنونم عزیزم... ان شاالله که خیر باشه ❤❤

👈👈👈لینک کانال تجربه های عالی طبی تنها مسیر.... https://eitaa.com/joinchat/1953170230Ca03c27ccdc👉👉👉  روی لینک نگه دارین ابی میشه... یا درخواست 🤝 بدین براتون لینک بزارم👎👎